<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
. X& _& I/ P6 i2 N# c5 v2 J( k6 n6 F7 {# w
# X$ s; v1 _# g
"適.可.而.止"
* U# [1 @' i; S/ Y( f+ n5 S+ w0 M記住喇, 人力管理不可不切記呢一點~: Y% o: S: a6 R2 `! n# r. ]
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:32 PM
! U: Y, ^5 z! L' R老實講呀哥~+ e# @$ w0 e4 M0 i' w
我當日收到order做組長;
7 d" B8 Z2 Z7 ]7 c' O只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦# k, b0 t; i" k! C
: k' C- j2 b' B3 C0 \1 O
但我真系估吳到呢次我做得近年最純真、最簡單既一次1 W/ ~: n6 a1 R% H0 I$ ^
最後結果竟然系會令我如此傷心
! @8 U" f$ e- G2 s. Y我就系忘記左一點,o系我為人付出既時候吳記得接受果個都有感覺$ i$ k; E+ H/ U" J) X3 N
我真心沒有諗過她們會感謝我還是點樣的: l" h  L: N  K
她們這四十幾五十天快樂、安全就可以啦
1 A& ]3 x. u+ ~+ T" V, A' W回香港的那一天,她們一定都會有各自的男朋友、家人、朋友接機- |: Y- v3 W1 Y3 Z  y. t
到那一刻,我就算是功成身退
4 \- S1 K% ], S& i# I) W. b' Q6 |: p8 q, S6 }
而我就算是生日前的那幾個小時前回香港
8 r, a% R0 O9 o" T3 h我也就是一定是獨個人拉住重重的行理,回家去8 |" [* E% c& x" W
也許這就是我的Problem3 n: @0 d7 u/ W( O
永遠別人都認為我付出的好是應該的
0 D5 P' \* t" }' I; w' Z是我人不好還是我不懂做人呢?
' z, j! l  V6 j; Y" m# c太累了,單純的對人好也要想得那樣的多' K! d% D6 b) k! R2 S: `

; U. g( x5 ]: J; ~3 _( T面對她們我也感到很累
$ W2 n& G7 D# m1 P3 U4 R/ \為何要逼我帶上面具對人?真心也是錯?
失去自由邪神回歸
佢唔出現?
點解全部人走晒過嚟# N; B, q7 C0 K+ I: U2 h5 j" `8 j
奉命 發表於 2010-6-29 12:18 AM
因為呢度夠吸引…哈哈…
" u5 B- I: Q) @9 j5 c, O% d; F

* K% k/ N7 n+ k可能係呢區版主真人靚仔d, 好似大大康
1 {# c" T0 f6 T3 N, S3 _
2 h: A' e" K' G( u" R: _9 G3 u% b
: U3 A- ]6 q( I. V" K% d5 @不過我地又駛唔駛係到開過新post叫 "掛住衰雞ckyckk,請速速現身!"吹吓水 9 m' p' S* ^# d! ^' }
Tu-160 發表於 2010-6-29 03:02 AM
最好不過啦!你無睇到 我既吸引力咩﹖
大邪神 發表於 2010-6-29 12:53 PM[/quote]老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t, t) [( ^0 Y6 T& x2 e
我當日收到order做組長;4 找你做組長,總有過人之處!x  }9 f. b: H8 |. {4 W. E搵你做組長總有過人之處!
3 V* E, r! C1 M: i' p3 _只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦/ z3 b9 ~: m.對!好的意念!2 `4 b! d$ x& O) j8 I2 g: n
但我真系估吳到呢次我做得近年最純真、最簡單既一次0 S( Y* ]% R2 z/ W做人簡簡單單是最好!
- ?9 q# Q7 `) N8 }$ Y最後結果竟然系會令我如此傷心' D傷心是否對佢地有期望﹖不期望佢地有好的反應就會舒服些!1 |1 u( n, y7 @5 [
我就系忘記左一點,o系我為人付出既時候吳記得接受果個都有感覺$ e6 f( S1 E. j) l# m$ V你認為乜野感覺﹖
+ w, e- u1 E# s0 [+ D我真心沒有諗過她們會感謝我還是點樣的1 y4 K' t1 l)對!咁樣做人會舒服!0 z' V: a, V# L! A
她們這四十幾五十天快樂、安全就可以啦!是啊!- G. I5 j) I( f9 K3 @" G9 C5 q
回香港的那一天,她們一定都會有各自的男朋友、家人、朋友接機!可能理所當然!$ u! S; L: Z0 u# }8 h7 P8 \' o
到那一刻,我就算是功成身退!事實係!
' k/ W8 o, r+ J0 f3 m6 c% f" e, \7 D
4 E- N% g# t
2 I+ g& a- ]4 l) k: a4 M$ i; w( ~而我就算是生日前的那幾個小時前回香港!趕得到回來最好!預祝你生日快樂!
7 F- i6 C" |$ R4 c; Y# ]7 e+ L我也就是一定是獨個人拉住重重的行理,回家去!孤獨是苦悶!回家上黎傾計會開心!
7 A% X9 ]6 s. Q0 i0 n
也許這就是我的Problem:未必!但可以看得雲淡風輕!' N0 m) s6 B& Q  V) _7 q2 T2 i
永遠別人都認為我付出的好是應該的!因為呢個世界唔正常,是顛的!7 v4 I$ x: U) R8 C1 j2 D* B
是我人不好還是我不懂做人呢?不是!我覺得你是好善良的人!
; `& F/ F0 C9 L9 a* b% ^! {8 O9 X太累了,單純的對人好也要想得那樣的多!所以不要想得太多!0 j! y( s; D  T& m- q
面對她們我也感到很累+ W0 j! D7 e9:累就放手兼透透!* I5 x+ Z  e5 H0 z
為何要逼我帶上面具對人?不需要!放手就得
9 l7 X9 P% Q& D: R2 C9 D真心也是錯?真心不是錯!錯只是他們不識寶!
9 }% V  ~+ O7 S% m* E8 l9 @生日是邊日呀﹖
' ^; a8 @. a+ ?( @) i! {0 O4 x7 \6 @
0 p% s. S5 f! \5 h2 r
大邪神 發表於 2010-6-29 12:53 PM老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t6 O, q* b4 _8 s' R5 Y
我當日收到order做組長;4 找你做組長,總有過人之處!x  }9 f. b: H8 |. {4 W. E搵你做組長總有過人之處!
! z% m3 T2 R9 X5 A只知要令大家都不思鄉、安全, ...
7 z5 n: y2 Y) y* ^goodnicelady 發表於 2010-6-29 06:57 PM
老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t2 L. U0 [8 l5 B& c/ \, F. h. w! f0 K
我當日收到order做組長;搵你做組長總有過人之處!可能見我身型大大份姐!, f6 H/ v% U0 [
只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦/ z3 b9 ~: m.對!好的意念!其實好蠢,佢地與我何干?  c1 n& K- B# [8 K# Q" L' `+ m
但我真系估吳到呢次我做得近年最純真、最簡單既一次/ W做人簡簡單單是最好!不!是要真切的複雜,不要有破綻。; D+ Z6 l  M" M) g
最後結果竟然系會令我如此傷心' D傷心是否對佢地有期望﹖不期望佢地有好的反應就會舒服些!佢地也許覺得傷害我會令佢地更易合群吧。5 G$ @$ G3 s* M3 ^: M3 a
% J: s% P) u  L. G- z& {1 ]4 ^" ?我就系忘記左一點,o系我為人付出既時候吳記得接受果個都有感覺$ e6 f( S1 E. j) l# m$ V你認為乜野感覺﹖不是對自己好就要接受吧。
8 L) H# Q; o8 f. v, p我真心沒有諗過她們會感謝我還是點樣的1 y4 K' t1 l)對!咁樣做人會舒服!對!因為佢地無野俾到我! $ q' o: B4 `) M8 b  K, U; H' ]
她們這四十幾五十天快樂、安全就可以啦!是啊!
/ w/ b& d& D5 x. W$ _5 ?$ T. q到那一刻,我就算是功成身退!事實係!多謝( Z  S' S& f% m0 _4 g) B" u- S$ a* g4 N/ Y. Q
而我就算是生日前的那幾個小時前回香港!趕得到回來最好!預祝你生日快樂!沒有人同我興祝喎!
3 A& ^2 `0 \  ~, \4 n- |我也就是一定是獨個人拉住重重的行理,回家去!孤獨是苦悶!回家上黎傾計會開心!孤獨不是因為獨個人,反而是內心的寧靜!也許這就是我的Problem未必!但可以看得雲淡風輕!希望我做得到啦/ z4 i1 k3 E$ p8 U2 O- n2 S/ S5 U8 `1 I2 V: I# H4 m+ @
永遠別人都認為我付出的好是應該的!因為呢個世界唔正常,是顛的!那我也不付出了是我人不好還是我不懂做人呢?不是!我覺得你是好善良的人!善良既人反而有著很臭的名聲! + J, r  I: h1 ^5 ]8 V* a6 j8 {
太累了,單純的對人好也要想得那樣的多!所以不要想得太多!但我一想就知道了事實了面對她們我也感到很累+ W0 j! D7 e9累就放手兼透透!真的希望明天就回香港~: B3 m% m! K- W$ A5 i0 g( b8 ]. Q+ D$ D% _) d) q/ P% A
為何要逼我帶上面具對人?不需要!放手就得對,我不想對人好了9 [0 F. u9 F# ~1 t% _2 z. C+ p
2 y% E4 J2 p3 m' I4 Z! c4 }- {+ i真心也是錯?真心不是錯!錯只是他們不識寶!我是草,不是寶呢9 [2 _  r5 p' P8 g( L  ^
生日是邊日呀﹖唔話你知XD 七月十一呀
失去自由邪神回歸
老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t2 L. U0 [8 l5 B& c
3 _" @$ }3 @- K我當日收到order做組長;搵你做組長總有過人之處!可能見我身型大大份姐!; J0 h% J8 H1 v/ C; l* z; a+ \1 z
只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦/ z3 b9 ~: m.對!好的意念!其實好蠢 ...
' w" Z$ O5 z% O6 t% `, e1 c& J7 r大邪神 發表於 2010-6-29 10:59 PM
唔話我知怎同你慶祝呢﹖
唔話我知怎同你慶祝呢﹖4 W9 K; }9 Q# ^! d- f2 N1 z
goodnicelady 發表於 2010-6-29 11:17 PM
你無心肝先會唔知嫁炸
失去自由邪神回歸
: L5 D. B* F5 ?% y0 M' h) o6 K
9 z: d6 \% h1 a; Y6 j
你無心肝先會唔知嫁炸
+ L& h; L+ R) F3 v, a9 Y3 j大邪神 發表於 2010-6-29 11:19 PM
我知!你想點慶祝呀﹖
我知!你想點慶祝呀﹖
6 R8 E( @& J' ?2 qgoodnicelady 發表於 2010-6-29 11:24 PM
介紹個好女仔我識啦!
失去自由邪神回歸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。