<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/30吹水加分題] 你地做過「最後悔」既事
返回列表 回復 發帖
Quote: - p6 G# y) }0 W
Originally posted by 亨九利 at 2005-6-24 04:22 PM:
( @; f% x, R! U後悔學識賭錢, 大大話話輸左大約300萬......
% O6 b2 c" f0 d4 l* W' F) F  ' |7 w, ]' _1 a- ~5 V

- |! j5 C! e0 ?* o& E# h, x1 l我雖然無你(敢)多,但100萬都走唔甩,,過大海都跌唔少,成日同D抓爛脚嘈,,D荷官係又抽唔係又抽,贏都話,输都要抽(只追了幾口,本都未夠),,又要同佢哋炒嘢,,為乜??
以前細個曾經為左買遊戲卡& C4 Z6 S' D# U
兩日之內用左成千銀
, p# E; Z. }$ j" M/ l. s) |
/ G* [1 q$ P* v, e/ N/ }近期d就係為左一個online game至少用左成千幾蚊
$ Z+ l. C1 A7 u% E包括用現金買game錢 改板碟 月費
女去女還在......錢銀身外之物...亨生, mq兄, 同呀sysykiller01兄...........一日未死, 始終可以揾返的.   記住: 唔好失去鬥志, 武功就會返黎!
如果真係最後悔,8 M' q$ N! J0 Y4 k
就係發現左點樣自潰~~
2 k8 D8 w' c/ ~9 q' {搞到而家想改都改唔到呢個習慣~~
如果真係最後悔,4 b" Q) V$ l" f: O
就是認識了我女友
" U' |: v2 ]# |& x$ Hnow慘過做奴隸
讀書時係ok 7-11 惠康 偷金沙買比人攪到留咗案底連書都冇得讀
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-25 01:45 AM:
, R  U. E+ n0 T% q如果真係最後悔,
2 [1 l6 R, d) B就係發現左點樣自潰~~
/ ~! A, k+ O7 z* ~8 r; r搞到而家想改都改唔到呢個習慣~~
/ Z1 V7 w9 H3 O9 @4 p  o
2 _- ]9 J+ e1 Y2 _我都係咁話~
- f8 {8 f) n! C- k' y5 [( j由十一,二歲開始日日一二次...你都咪話唔傷身
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-25 01:45 AM:3 S/ d; k* _3 k, z
如果真係最後悔,  R5 |. A2 t" w  y5 F
就係發現左點樣自潰~~
' ?% c0 e4 h$ ^! w2 h' g& ]3 ^搞到而家想改都改唔到呢個習慣~~
# L* A$ Z' O0 T: O" r2 C6 O3 x: ]# l/ d) D% u0 b7 i
Originally posted by j1128 at 2005-6-28 11:20 PM:5 C$ [; `3 g( U0 s3 u( P
我都係咁話~
5 g* f. [& w. G8 D& E8 R3 w, ~由十一,二歲開始日日一二次...你都咪話唔傷身
+ L& C% p, T; G( r$ i! k- [; U" g( {* a
你地話早.  q  i8 }3 u4 P) \
0 k5 w( m% y" T7 a0 A
Originally posted by easonwing at 2005-6-6 10:42 PM:  z3 k5 z" q4 P9 w* S
遲左識打飛機
; U; e9 }$ |4 }% n" P- ]$ \( n# r) K' {/ L
佢話遲.0 W; u* S1 J# a6 U  a4 q5 R* O
  ^. g4 `  W1 M8 [* H
計好話, 唔會遲, 唔會早, 時間啱啱好!
考試考得唔好掛
後悔既事都係學識點打飛機....( u' o/ O% N0 ~, d1 [
想戒戒唔到....成日忍唔住....+ y4 i1 N$ r. r, [
以前有女時仲死...' q2 t. b+ N! o: R
話時話...有咩方法可以戒????
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/30吹水加分題] 你地做過「最後悔」既事

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。