<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]
返回列表 回復 發帖
點解我地離晒Michael兄個主題嘅~
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:35:
2 T( a6 \) w, ]! C; J7 Y+ _哈哈…我覺得你地相處得幾得意…
$ V% @' Y+ C7 N' }
都幾嫁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:36:" \/ N, j. R  \4 i2 E+ C

1 A, `7 L3 N/ n" @; `: ~8 |" z2 R唔係既,你唔覺有時成日都你地兩個人,會好悶嫁咩=.="
1 G1 t! G, ], o1 S
; T! w6 ^5 |& u  G3 X% y% V
所以之前有人係LOVE版話要搵d野黎刺激下雙方愛情囉…去下trip呀…etc...
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:30:
& \" n+ ]- h; L7 b6 A3 h
& B: n2 C8 Y. t2 g2 y2 K5 O, D# D+ f! b( q: {( T' ]; v
係喎…左仔你唔怕你女友俾人咸濕咩if飲咗酒?
0 m7 `) J6 t3 w! p  E7 ~
唔~~~
6 G, E' T6 z: j! ^8 |6 ?飲大左先會比人抽水咋......佢唔會既& i1 _- l, m: R0 ]% a4 ^6 K
3 {5 V# h# q$ O: B# f( c; A( o# B
[ Last edited by 左輪仔 on 2005-5-30 at 01:43 AM ]
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:36:0 T$ E( I" U! [, Z
點解我地離晒Michael兄個主題嘅~
6 {0 H3 V- Q) |& i1 |
好似係=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:33 AM:
+ m9 Q+ J: K& g- N+ Y! p1 j
- {( b, {, O, H0 V3 y- F/ X我都講左,我可以做咩,佢都可以咋,唔代表佢一定去做嘛( s* x/ b5 Z# F2 a
加上佢飲唔到就會打比我,我會驚咩??反而佢驚我醉酒做錯事咋
  @' q5 \! P+ C) ?7 [6 V% e4 N+ [好次琴晚我同三個女性朋友去k
( O1 |; B, c' T7 T% H, }我去到見到個咸濕佬..又毛手毛腳. f1 R( @+ N4 P# ?' A
又吹水自已是楊叉成個細佬........
1 g  `7 B& o4 b9 G有時d人都幾
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:38:
; M3 B3 J- p( x5 U4 L9 {
6 R# @& P4 i9 z, Q4 i) q唔~~~
! ^% K4 z( R$ }% Y6 w- d6 U飲大左先會比人吹水咋......佢唔會既
* @: b3 Q0 `7 X
+ V, r" [/ k; G, w: A/ P, Y聽你咁講你gf又幾好bor~
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:39:
- j4 K2 i" U* F6 Z+ B7 _) b
: w9 O8 n0 v% f5 T6 f% o8 Z好次琴晚我同三個女性朋友去k
0 R- ?/ ?# Q0 Z# q1 S$ @我去到見到個咸濕佬..又毛手毛腳: R: @4 U2 |1 O5 l# D% V
又吹水自已是楊叉成個細佬........) ?$ c# G0 L1 h
有時d人都幾
. C. l" Q* B: @; U8 \5 e7 J
9 a+ S1 x& p( o
嘩…見到呢d人真係…唉~~走都走唔切…借醉行兇!
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:39:+ E9 k  \9 H5 P  k% U3 ^4 a  u

0 L  [( V& n% Y  ^3 X  K6 Y1 n0 C好次琴晚我同三個女性朋友去k2 H6 [3 }5 r  I0 x- h
我去到見到個咸濕佬..又毛手毛腳2 h! n+ T/ ~- U4 `% g5 X
又吹水自已是楊叉成個細佬......../ Z) `9 |, a' m& b1 q: M1 e- z  G
有時d人都幾
' e  k; N+ `4 m0 M佢呃女......% t2 o2 o7 d' p' i* [
我都知,不過..有酒飲既地方,我都會出現@@"
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:42:
# S# i9 t8 U0 f) ^* T- e
& G# y7 ^. j; S" U& v; m佢呃女......
0 P' Y2 y' M8 @5 d: [我都知,不過..有酒飲既地方,我都會出現@@"
9 G3 n. x* r' R- Q" Q
: i% e8 t4 m4 u0 d& k係喎,你係酒仙!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。