<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
I got VCD
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by simen022787 at 2005-6-19 04:42 PM:
0 v1 `  h. c( c* Q) L& m
) v( [1 W! r) X/ {蝦我無得睇
4 F5 s% f6 X! v1 P& y* G8 F
今晚得唔得閑同我去食飯呀﹖
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 04:44 PM:- X. J0 X3 B# x4 `/ }* D5 O6 S

4 L3 y. r! n4 m: K+ ^今晚得唔得閑同我去食飯呀﹖
2 ]1 f3 d+ s  F- v- n! W; x0 Q3 M8 V8 R+ E6 @* u
* T! [) e! [& W
你係男係女我都未知﹐約我呀﹖
小妹 too young, don't remember 大時代
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by simen022787 at 2005-6-19 04:47 PM:
8 S  {, t) k2 a" h5 _# ~) |( C. K! W' K+ {5 R7 L. n" x' X
, @( Z9 w8 m) [

$ L. J  o. A0 x$ Z7 v- X你係男係女我都未知﹐約我呀﹖
6 m4 G* |7 ?2 E# c* P
5 I# M: Z& u' U: gVIVI is Male Lesbian
Originally posted by johnwu at 2005-6-19 04:47 PM:. G8 B5 V; M1 T
6 P; V8 ~) W( ~' {

% S9 W) [( J6 t, i3 D0 |- l4 mVIVI is Male Lesiban
8 V- e" R; k% |. i! ~- i
我都唔好意思講喇﹐麻煩曬。
Originally posted by simen022787 at 2005-6-19 06:42 PM:
! l( j/ u' }, _+ `, o9 l7 m1 n0 |. \! i
7 c; A" |+ q( Y, Y! A8 r* b, y- g
9 @) i. z2 y; {: X, A2 E
蝦我無得睇
( H" I# F3 Z0 r/ {9 |3 }' Y4 N( |2 h7 ^) C7 |  o% F5 u
我地要防止臥底睇到...
* O; T  O; d# \5 ?! B你有100分果時問我啦
套野6GIG﹐我個HDD淨番2GIG﹐要清清先。
VIVI, what do you do arh?  4 K7 }# L- w) J4 _7 t1 K9 i
Are you one of those scholarship student?
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 04:48 PM:9 {3 y0 j/ J( _6 R% Y. a2 y7 `
  W3 Q! f: g2 C# N% E$ `' R
我都唔好意思講喇﹐麻煩曬。
6 y$ a7 b; F8 o# Y! j

* g8 P6 s9 c3 K& J姐係點﹖==唔明
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。