<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [26/6吹水加分題]大家在26fun的交第一個朋友是誰嗎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by singgeihot at 2005-7-4 03:30 AM:
9 |- D. b5 y5 h7 a0 c  p4 j4 {/ u7 o+ L7 Q% z
  m0 F, U" g9 R. K, y% t
我在 EF 的日子2 m! H$ |1 S: b1 m
' e6 ^. ]3 T. c
於 200...
6 P, l+ b& C) M* e; T0 v- x: I
好感性wow
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-7-5 01:09 AM:
5 e& ]2 `8 f# W8 U* t" i
% k' H! h  M+ i5 k( t' n好感性wow
+ G# }! A- e2 C+ o% H  g6 y7 h, W5 i9 f7 t
有緣人
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
我想應該是neptune1122吧,因為開始加入26FUN時,只是為了看照片,根本沒想過和會員分享東東.然後我在 【每日一篇好文區】 發貼,覺得版主們都很好,很友善...也在那裡認識了tt  
$ c( i. R' @" T9 I: q/ G5 ~或許你們不知道我是誰,但是我要感謝你們 9 I9 E! g3 Q. _+ A' U# b
因為你們總是幫我解答問題 ^_^
♀我爱黑涩会♂
☆鬼鬼後援會☆
[EF]GuiGui1989811
其實我一直都無留意o的版友個名
( s" i1 X% X! a, c但係去到, i3 O$ j* N7 n9 p+ @% }
時事政治區( S6 ~3 ~+ K  G8 n- W# l
有好多版友討論到
/ W* _2 y! O) l- F面紅耳熱
3 o: |( x$ f% l, C但耐左之後! g- L6 U- A& W9 e$ S. m* a
佢唔覆我 我就唔知有乜好講
( @0 [: z& D& Z& Q, |雖然好多時大家既觀點唔同+ m: g% r1 w6 t* s1 E: g/ R
但係都傾得好開心
. W# C6 a  Z; w8 {(其實大家都知對方既觀點) M& [! u/ w0 k: i; |  O
只係......sorry唔識講)
% @" Z1 n, O/ P; {% M: G6 J阿享9利兄,事但兄,王晶兄+ J/ l% D7 R3 \. ]1 T- k
甘國武兄 金魚佬兄: x6 B; s6 H" U% l9 }! h3 q/ \
iato兄 join6471兄
. s# y* ~% _0 F6 I.............
3 P1 W/ G0 c+ N4 t) m: ?同立場既唔同立場既4 _1 G. s5 j. H7 n9 c4 ^& C
我都係當佢地係朋友1 V: ^4 @5 m# v6 c# \  X( {$ j. o
(只怕人家唔當我係朋友o者)) |# C1 ]# ^- R2 ~' |, u. a
當然仲有各版主
' M2 M( i# R6 O5 \  {" K  _* W7 b6 e各版主我好耐無加分啦o咼
3 V; Q) _% s2 N2 d0 b) B* D5 n/ }8 \( l9 Z( c0 X5 Y
[ Last edited by 老鬼X on 2005-7-5 at 09:15 PM ]
唔知點解成日都留言
" w% q6 O* ]/ t( M5 _
# z& W8 }5 V+ o, z& z3 `; a/ A但總係唔知邊d 係算識我或是熟既朋友
& I: _: _" M$ g1 u' U' `6 x  T8 H) b7 w; {+ V
abc123aa la...可能....仲有....brightlee 都係la...係sport 版幫我好多
" H5 H! R6 K: x$ t4 vpakho 兄同 BOYDMAN 兄就係性版 同我一齊傾計law
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by hideaki at 08:50 PM 20:50:
8 q8 X% y& E+ U. I我想應該是neptune1122吧,因為開始加...
1 S) Y* K0 O! ^
) {, K0 [0 Q9 m) ]
4 @% `! e( m& N終于有人找到我了!!' ~% l; p7 g# T6 i, C
我也很高興認識你啊~~~
, \! A" x7 k6 c4 R因為我們同一個國家的人嘛~~
, O# H7 l: Z, l/ ~) Y% w6 k, Y9 i& h( Q2 d+ R  M
[ Last edited by neptune1122 on 2005-7-5 at 10:24 PM ]
26fun的交第一個朋友是誰:左仔 (我自己覺得)
+ M+ E6 ^, d4 n! N& P. }E.F吹水吹得最多
我仲未識呀~希望好快識到第一個
Originally posted by 史艷文2 at 2005-7-5 01:00 AM:
: z2 i1 G7 e1 C0 m
# O1 a1 X5 n9 D( T2 n7 f+ Q) ^* C6 L, ~
9 u) o& u5 u" j2 s! n  E$ S. [: l9 z
唔係啩,我你都識
' E0 g% Z& w& ]5 J5 j! ]
我識!  別名"痴心情長劍" arh ma!!!
# [% \$ g( x- _8 ~/ E
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by neptune1122 at 2005-7-5 10:22 PM:
# f5 }$ e; Z: p( P  k0 e8 C: p; B8 q$ i$ ^

6 [0 |1 C' L# w# S( U+ G% B. d
* w# Q4 f; f  V3 c* l$ ~0 x終于有人找到我了!!
& J- U! A( R" q' E, [; f$ c我也很高興認識你啊~~~: E  U4 j% n1 g, Z$ G
因為我們同一個國家的人嘛~~) C; L$ s; j/ r+ D

7 B  q' x* ^8 r[ Last edited by neptune1122 on 2005-7-5 at 10:24 PM ]
6 T0 P5 [" `5 J; Q( @
0 N' k* O: V) _( D- G% ^

# x% a' Z1 N+ D1 y還是同一個花園呢 ^^"
♀我爱黑涩会♂
☆鬼鬼後援會☆
[EF]GuiGui1989811
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [26/6吹水加分題]大家在26fun的交第一個朋友是誰嗎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。