<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kaing at 2006-10-24 01:33 AM:

唔怪事...你ADD 左佢用YAHOO MSN 都好...都應該對應到...
係咪即係yahoo messeger/
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-24 01:36 AM:

下次先算
我猜你又會再出街
我猜你一定急屎去左大便...
Originally posted by kaing at 2006-10-24 01:36 AM:

勁...近排好積極咁WO...
開左頭就唔好停,如果唔係又無左個勢嫁啦
Originally posted by ian2910 at 2006-10-24 01:37 AM:

係咪即係yahoo messeger/
係呀...不過其實都好小人會用...我覺得...
除非係成日都上YAHOO 個CHAT ROOM...
gns咪扯開話題.........快講先啦.
Originally posted by ian2910 at 2006-10-24 01:38 AM:

開左頭就唔好停,如果唔係又無左個勢嫁啦
勁....全力支持....希望你可以成為我係度睇既第一個成功例子...
Originally posted by kaing at 2006-10-24 01:40 AM:

勁....全力支持....希望你可以成為我係度睇既第一個成功例子...
下!又或者係反面教材............
ian 同 kaing
你兩個發貼差唔多
即係夾埋同我鬥咁話啦波
Originally posted by ian2910 at 2006-10-24 01:39 AM:
gns咪扯開話題.........快講先啦.
佢有可能打緊字呢
Originally posted by ian2910 at 2006-10-24 01:41 AM:

下!又或者係反面教材............
嘩...咁講野...唔吉利既野唔講得...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。