<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by invisible at 2005-6-30 01:51 AM:
* Z5 ?, J6 W# e7 }  c( C/ L3 U! S1 B  n& T( G1 R+ d3 U# U: s5 R
好有老總feel
% M' t$ E( G7 ]' z8 \0 c) L. N
6 ^" u- ^* m! O! F我地上面真係有一個老總嫁
Originally posted by crap at 2005-6-29 11:52 PM:7 q+ E$ R8 w/ P& A% y+ R
睇完既大佬們有無提議
4 F% j& N$ c7 p0 n% d$ ]+ {; C: r  W
% |2 i6 ?7 i5 i$ n8 P2 v3 W  o即係quota夠唔夠
9 S2 I* J3 _" g8 u, @會唔會太多野做; o; {4 a1 p+ y# v$ w; i( i
自己睇果版熟唔熟! F( x. ?3 J, b. Y  k( z- x
有無野唔清楚: g& m4 J$ G0 `& A3 E2 e
有無新類型既新聞可以加入去報埋
! _$ J$ z7 F' T& m( ^" U我覺得1個quota好似唔會好夠甘禍。。。3個會唔會太多﹖
holy shit.....$ _3 ]0 a' B4 w0 t/ E
- |; U, j, i, p$ P  O9 I5 l
你班死野過曬去=.="0 f8 x6 i% \! ]2 o
全世界過去啦, 我陣間分番d posts出黎
Originally posted by invisible at 2005-6-29 23:51:
" R% O3 H( G. X% S  d- @( S$ g6 {( g, l4 F, E
好有老總feel
: P! [# \* _8 {& w( @佢係我地隊長黎嫁
Originally posted by vivienna at 2005-6-30 01:54 AM:7 v3 q7 y8 i5 M  A7 q" e

+ N) I# A2 t' ^" p我覺得1個quota好似唔會好夠甘禍。。。3個會唔會太多﹖
* E  o$ s2 B+ j- H/ x+ y- }7 L  ?. s4 u% Z, E
你指私家推介? 你琴晚唔係話1個好既咩~.~
Originally posted by crap at 2005-6-29 11:52 PM:# {0 r# N: z5 R( a4 p
睇完既大佬們有無提議+ Q. w' h/ y9 d/ H$ A5 T' a

0 r& x5 [7 R+ e4 X即係quota夠唔夠6 w+ g2 }* K- s7 U! R$ t
會唔會太多野做/ C- H5 X4 b$ k3 h2 Y$ y0 @
自己睇果版熟唔熟% V' j" k1 Z2 P( x8 k
有無野唔清楚$ B9 p$ K3 o  ?
有無新類型既新聞可以加入去報埋
) Y. [3 Z5 O6 a' a8 Y
因為講真
4 Y5 ?2 U: G* R1 N笑話同旅遊好少有大既罵戰" `3 ]# u$ Y3 t: p
我驚每日都報唔到5個新聞
Originally posted by invisible at 2005-6-29 11:57 PM:- D+ N  t6 Y9 k8 n$ z* ~

4 |* S5 g8 q: V6 T0 p' y. ^因為講真
& U/ R; ~. k9 Z9 P8 A) F3 ~$ p笑話同旅遊好少有大既罵戰
# t/ S! n4 R  Q, b我驚每日都報唔到5個新聞
! z  P  L, k+ ], F) }5 V1 x/ c# E同意
Originally posted by crap at 2005-6-29 11:56 PM:
& q0 m" o2 v2 d8 t- G1 d' y# g, t+ ]% O4 q, w/ k
你指私家推介? 你琴晚唔係話1個好既咩~.~
$ a) `( v! J5 M. t
係咩﹖乜我唔係話有QUOTA好咩﹖等我再睇睇你篇野先
[每版每日精選] 既5個係咪整埋係同一個reply度?
sport版好多罵戰
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。