<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-30 11:47 AM:2 y( L) L9 V6 {  G: o
我引用唔到你地msg~~~
* p3 M6 m, V0 }0 c9 c( X" R5 N
me2
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-30 11:49:
: ?% D3 d: H: Q4 p( A/ p3 @
2 g2 Q# \2 y" ?" y阿j同inin都唔同咗
3 M! e. t, _% f2 C6 Z, `我都唔同左呀
Originally posted by crap at 2005-6-30 11:48 AM:8 L8 o, X3 w+ Y" H
6 N, ?  }) [! Q) u

2 U" T/ t) q7 l0 c0 o2 [知唔知咩係雨褸?
7 O& [5 q# T6 \7 J4 w3 G唔知~!!
【icon小偷™】
咩唔同左呀!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-30 11:49 AM:$ Y* y% ~; P) u9 Z7 {/ v- ?* f+ h

* J% L( _1 l+ K' c2 L7 m我都唔同左呀
1 }# c4 B: p) u8 ^5 }5 M. ]
係wow,變咗閒人
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-30 11:50 AM:
1 p/ ^) t6 H. {7 j9 \' [7 h- d; `
$ J7 d2 e$ W, M& f9 s3 [, G% n2 r唔知~!!
0 N7 A2 a& {$ _6 Z/ ?' \/ X
Originally posted by twh1110 at 2005-6-30 01:50 PM:3 ~6 ]% i" |8 N$ z

4 Y7 n' g2 |1 s* ~2 V3 W唔知~!!
1 H* G/ v- j  Q8 R6 t/ O

, A- k# a$ E) {: |1 L避孕袋
我成日覺得自己果個icon好似蒙面超人~
【icon小偷™】
Originally posted by crap at 2005-6-30 11:51 AM:
* K; a, A9 H' t0 P, e
7 Z, G+ Y. B% d4 Y- t. c; N0 Y! O9 i  h& ^4 X; y% S& t+ @
避孕袋
. @: G. G* M6 H. I! ~6 ]  A佢重係男仔?
Originally posted by twh1110 at 2005-6-30 11:50:9 |( v+ y1 F; b) d2 }

$ {/ `- z* a# h2 y! z5 q! T% q係wow,變咗閒人
) u2 ]7 [8 G& f4 Z
戴左副起係唔同d喎,眼勵@@"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。