<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 05:01 PM:% y0 S) O" C# O- o
仲有冇人要估,冇就開估喇~.~
; a2 {) y" `5 A  ]6 S, Bokko
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 16:26:
) G. J8 E0 L8 @# O  j" r墳場姑爺仔! 知唔知點解,知道有1分
/ v0 z6 r- T( s) t! j, x0 F" n
: V& e; p2 E9 r) |5 m& h# u& A
我知,係媾死女呀,唔該,搵人幫我加分丫
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 05:01 PM:
3 m4 y) h" o/ K8 C仲有冇人要估,冇就開估喇~.~
4 E. ~# x/ _5 O' o2 v7 S, o我仲估唔估得呀???
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 05:03 PM:
9 a6 s6 P" E5 g8 P0 ^  i7 H3 U1 ^- [" M; v( Z
( z2 _1 \9 x# c, n
我知,係媾死女呀,唔該,搵人幫我加分丫
' c8 L1 a6 P8 {1 I7 P8 D/ `' i
車....唔等人既.....0 Y  ]4 U7 f/ Z
& N  ^# v9 {; u; _* d0 }, ?2 ~
~閃~
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by roykenroy at 2005-8-19 17:04:3 {4 R! Z, m! D$ `- j4 c
2 S9 D! M1 L. b4 N- p
我仲估唔估得呀???
7 D; i1 @" ~1 ]- M0 ?由於時間既關係,巳經開左估喇
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 04:59 PM:
' D1 x; b7 p2 H1 d" F
0 M9 [5 p" L* c7 j你隻雞眼呀
. M: v8 V% C, ?2 M我冇...唔好意思~~~0 z3 P8 l; r/ D
e...你自己睇錯左啦~~~個隻係你自己架~~~
閃人~~88 all
Originally posted by roykenroy at 2005-8-19 17:06:
4 m# y  s8 `# U$ C- e
, [8 {$ [6 V6 T0 c& I5 V車....唔等人既.....' @, j& m1 Z$ G8 I! W$ F& D

" A2 D* ?1 U, w~閃~
% A+ {0 H, F# h) o
邊個叫你咁遲先知咋
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-19 17:07:+ N0 T$ r6 ~7 a6 Z+ R# {" H

* l+ y9 n5 `! ~# A& S- i我冇...唔好意思~~~
% g: g8 m/ l  x1 Je...你自己睇錯左啦~~~個隻係你自己架~~~
4 ?9 Y& `2 ]# h9 i$ p# b
我都冇,可能係芬嫁
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-19 05:07 PM:
' P8 v: u4 J, ^+ w閃人~~88 all
, e0 o) ^7 B* a/ r# ], Y4 g
再見~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。