<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (26FUN夜鬼)深夜揮手區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01 at 2008-6-6 03:03 AM:
/ S' ^; Q$ f, e/ k$ }$ e2 i* ~- d, b8 t9 t- Y7 V6 s
0 N% p; ]$ N" a6 N9 u( E
咁即係女仔啦.....
) U' u8 E8 u; v: p; B  l, W" F8 R0 ]  w3 A
依家好少女仔會玩聊天室, 佢地都係寫 blog 多.....8 t" O' b3 G; q* R9 F' e
Originally posted by jen01 at 2008-6-6 03:07 AM:8 A' v* ?  s& ~0 H5 p8 K
" O+ _- h* V% F1 ^5 t( k! F/ Q
, w! U! A6 Z  v* c; f5 K; _
我差英文口試未考....
' n# B4 R0 \* N) _/ T. L8 D) ^& s/ D) t
me too.....# @0 ], X5 f' K0 e  n7 b
無左第一 part 問個 6條問題.....
3 Q. W! i/ U6 K. z+ d+ F得番小組, 如果 part 著d 屎人都唔知點算, 個個費鬥費
呀....睇番你之前d文,你話你6月17號考,係咪 ??
我是一隻來自南極的北極熊
Originally posted by ktwu2007 at 2008-6-6 03:07 AM:8 E0 Q$ [; e# g

3 s; r& Z# m3 y" O4 b' A
1 Y( T$ H% Q# t  {  U& O依家好少女仔會玩聊天室, 佢地都係寫 blog 多....." \% q2 w- W1 P8 `
* m7 ?% B- p+ {2 i- K+ \5 B+ ]# P9 @5 d
佢極有可能係人妖
你一天打四次, 有什麼片令你咁衝動, pm 條 link 尼 cc
日本妹
Originally posted by jen01 at 2008-6-6 03:10 AM:/ P7 o: I+ s! g4 L
呀....睇番你之前d文,你話你6月17號考,係咪 ??
2 Y7 s6 O/ h- X
/ ~/ t! J6 L7 a/ u6 G* Q( Sya! 你呢8 g7 v1 [/ R9 t; C* J, V
我d fd 都遲我幾日, 不過我知最遲係 30號.....
Originally posted by ktwu2007 at 2008-6-6 03:12 AM:2 d) z# J5 P! g
6 b6 T5 v, V+ C+ N- H6 j+ N( S9 o
. }0 \- j1 J9 r9 j$ E# G: W
ya! 你呢  _9 K; w' [1 L% l6 O: o
我d fd 都遲我幾日, 不過我知最遲係 30號.....
6 b3 T( n5 N; n( ]
7 f; a1 V/ ~0 P. \/ k$ ^6 y20號考....0 F' ]1 Q$ p' @$ x$ G" V

+ F& y+ l: l( |3 _; g+ a你係邊區考 ??
Originally posted by jen01 at 2008-6-6 03:11 AM:
* E3 ^- O- q# P5 C" F
: `! d  ^+ x2 |' g. A- j
  W4 d) k5 d2 N. Q) J8 X& ?* r4 Z佢極有可能係人妖
" k) ]' q- q' O$ ]

" j/ `' ?+ D, C佢都無講自己係女仔4 w+ `1 {0 I- R1 `
不過, 我鍾意d 女優叫 "kit" "more" "自" 多d
叫也媽嗲都唔錯....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (26FUN夜鬼)深夜揮手區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。