<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!
返回列表 回復 發帖
見你為上26fun而去網吧開ac
; x" Y& J5 M8 y雖然可見你為人無聊加頑固...同空閒...$ T9 X7 x! U% v4 u! V& F) S; D' p
但勇氣,臉皮以及對26fun ge熱衷都一值嘉獎
Originally posted by cheery at  02:11 AM:
" ]' G1 v! k& h4 o% w見你為上26fun而去網吧開ac5 m' \9 |! C; x# p# Y* [, Y
雖然可見你為人無聊加頑固...同空閒...1 g* K4 W5 ?7 `5 l
但勇氣,臉皮以及對26fun ge熱衷都一值嘉獎
: k& f3 X5 X  z+ }
2 u& v! D7 ]9 J2 [9 M2 E, @
你正在說另外一個人嗎? 那個老祖宗呢!
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 11:03 PM:" \& c" ^+ _# W$ D

* D: D2 F& [8 N. E, K2 x加分, 只係希望呢個會員經過教訓之後以後知道應該點做, 佢唔係因為唔受EF 歡迎而被ban, 而係因為佢喺唔適當嘅場合講唔適當嘅嘢.& }& j" V7 N8 q8 c3 q6 ]; Q2 N/ z
加分, 係要呢位會員同其他版友明白, 只要係有心留喺EF 玩, 肯付出就一定任何時侯都有佢嘅藉位, 佢過往嘅付出絕對唔會白費.
; K7 l" p. x9 r5 t我所做嘅, 就係要會員明白, EF唔會離棄會員, 只希望會員會更珍惜呢度.
4 k( ^9 i0 ^& O* m# j1 ^1 u& _
; u8 P1 y) h  V+ }+ J* c可能版友你會覺得吹水無乜特別, 但如果一個可以令其他人有迴響嘅會員, 佢嘅存在, 已經係論壇珍貴嘅資源, 區區分數又算得係乜?
5 |6 x5 B% C# E4 L" `

! x6 |7 X: N+ v6 J. J咁你最好提佢應該respect 其他會員, 政見睇法唔同都唔使話人全家同叫人去死. argue 一定有但唔需要咁毒..............再係咁唔單至吸引唔到人嚟, 仲會趕客.........你估EF係爛仔集中營呀.............唔係個個都好似你咁大方, 乜都可以一笑置之.........起碼我就做唔到啦
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 23:20:
# Q) W' `# |/ g9 ~  e0 j
5 h$ v2 d- u6 C- g! N6 e; |
- y1 e, m9 b! j( X; S" F& ^6 m1 `' Q5 j
我有狂加佢咖! 不過佢個衰...
/ ^  p( K! i$ r9 K  X' i& N1 @
' `% ~6 n: F/ t! C& Q; _甘仔都唔理d分既7 O- u$ C' L3 t& C& |& j
一路加 一路比人扣# m( U% L& \6 ~1 ]% d1 W3 U& `
幫佢唔到
Originally posted by belibala at 2008-6-24 02:19:, B0 X/ A& s8 D# C, Y
2 V2 P9 N4 T! B: z# V3 s9 j

/ u7 g) y. v4 I& l7 h$ g咁你最好提佢應該respect 其他會...
. I9 \+ |  S% i, q" `/ ?

* }7 ?  c6 h; U! O8 m' \2 }" v6 n大炮 jen 份人 係口直心快
& a3 X( B# R  t6 q# a, ~扣多佢幾次分 佢都味驚過
1 I6 h6 L" }: R' x( X8 `提下佢 講野留一線
甘國武....
+ U; ~) M+ @& p5 V2 `9 d% E0 Wjen01....1 U# [: Z/ [9 F

9 @, t7 H2 ?( U/ CEF真係江山代有人才出......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2008-6-24 02:33:
* Q/ E1 Z1 z: b. e/ b' ~甘國武....
* O3 ^- P8 Z/ ~9 K; x5 @! pjen01....% V" `. k6 d* Y+ M

1 Q2 i$ f. O: y4 V* FEF真係江山代有人才出......
) n0 R2 v& S% [6 v& S甘仔見到跳樓都似
Originally posted by feuosma at 2008-6-24 02:33 AM:) l1 j+ D# @4 t5 A, l; [7 F
甘國武....
+ M+ z( X$ ~8 U7 l) e  s2 cjen01....
8 }- z( G- \; {) }( h& o; n1 p  b1 n9 Z: q
EF真係江山代有人才出......
* n* n7 t) }9 N- v+ X( x
有野同你談 , 速速去頑童
Originally posted by feuosma at  02:33 AM:! J2 e1 c2 Z% _* r$ F- M
甘國武....
. W- @5 \- r- U5 u! ^jen01....; Y' j+ N6 j6 V2 b
9 [4 g7 l( |2 w: I* p
EF真係江山代有人才出......
* Y! ^: Y; F+ r) r  D; h- E1 x& f: w( T- p# d: K
他們會不會是同一人? 這裏的人都很cunning , 有很多分身帳號
Originally posted by playbr2 at 2008-6-24 02:40 AM:
/ t. j( ?# P1 l# h- g" T
  N1 o8 ?& B0 v* S; g1 C
& y+ P9 l3 j" W他們會不會是同一人? 這裏的人都很cunning , 有很多分身帳號
9 t+ G2 V9 f. y3 q. u一定唔會 , 最多開多一個以傋不時之需
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。