<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 04:00 AM:% W/ r( N. V+ \+ [
其實好易炸~~
* }! t' m" U& p7 V0 w, @你點樣唔識玩??
6 y( \9 m+ k! i; T1 X( Y; B4 g6 N" o5 H) U9 F+ N. \8 }
未玩過所以唔識玩 =.=v
Originally posted by crap at 2005-6-5 02:00 AM:
( M# r/ N( i& K0 @7 M  e. i) B0 f% e* e6 I. U7 b4 N4 o

; `/ i, M4 R, I3 I9 z衰豬 =.="
# {  D2 \8 {8 _# b* M9 O9 O9 B/ S# V3 f

; T4 k# f6 y! OOH SHIT =.= .........
咁要學
CRAP 你FORM幾丫
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-5 02:01 AM:
6 Y6 [0 s, C8 t6 D  l' @6 b
$ O# u& z& J: s2 n有時間同你篤下
2 ~! B, v3 e$ e$ g5 I$ h

* \* ~+ q4 n$ b% m好~~ ^^
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 04:01 AM:3 J2 J7 h. l7 o- l
我地要有個領導人
" X. @- ?: I/ n1 N* ?5 c2 C
3 _( J0 b; `/ L1 w3 c6 b$ b# c
我地吹吹版既版主們會幫下手, 但領導人搵william仔頂住先啦~
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 04:01 AM:) s# y! H, P" Y; a. {( T0 V
0 Z/ v8 i8 |4 Q1 Y
6 H7 P! [# J2 P8 Z
7 j) J8 S) j, {
* x* K6 V2 F$ C9 x
篤咩呀=_=""
, l  I. J- h; q. B6 ?( l都唔夠人!!!
" D; m& [. ^. e. s: ]0 j, t( Y% ?! X8 i8 r: N
唔係有2個就得嫁咩 =.=
你做唔得咩唔你點都係版主
Originally posted by crap at 2005-6-5 02:04:
6 D) P! J% {5 [! |9 w2 y* J$ \我地吹吹版既版主們會幫下手, 但領導人搵william仔頂住先啦~
0 J5 X% I  n. x0 B1 u1 G7 H7 M篤波都要戴隊.......
Originally posted by william303 at 2005-6-5 04:02 AM:
# A, Y. h4 p1 m/ s% C咁多位大佬,我真真要訓啦,再唔訓我會死假!88
6 ?/ c) ?  ]! ^2 n
+ S7 P. p4 T, j) a- r. j* j  V$ ]
早抖了
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。