<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [26/6吹水加分題]大家在26fun的交第一個朋友是誰嗎
返回列表 回復 發帖
我係呢度冇朋友=.=
i cannot remeber just remeber this! g- e( l/ n( g- ?( V& u1 T/ j
樂壇渣Fit人 and crap and all 版主 that had help me
ZGMF-X20A Strike Freedom Gundam
Mobile suit Embedded Tactical EnfORcer
Originally posted by kakeidevil at 01:53 PM 13:53:
& D% X; c% D% U! C' W0 d我係呢度冇朋友=.=
: o( b  R. [8 v3 k0 ~6 o# W甘我地做你丫朋友啦!!
Originally posted by kakeidevil at 2005-7-6 15:53:5 Y9 t( h# \6 h
我係呢度冇朋友=.=
: V8 ~" A$ Q5 J! N& ^4 `# A5 F0 a5 w: `# f1 z  j
You will be ...... having a lot in sport section soon.....
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by stone86 at 2005-7-3 09:05 PM:
; y( T. ?; l9 m) v' N
4 C, E! f7 ]1 a4 X; n我係好人2 號呀
4 b; x* g6 P& H4 Q0 sthen im no.3~~~!!!!!
Originally posted by johnwu at 2005-7-6 09:30 AM:
! M6 W; u; F. A! D5 `& u4 E& z3 _1 m8 o5 G4 ~: S) Y' E
我識!  別名"痴心情長劍" arh ma!!! 6 o% |: q9 Y0 R4 w. g- X2 j# W
/ a; B. B( R3 ^3 ~, @

3 c, S; A5 \+ G! ^: Q# l
3 b. i6 D+ N* g' R0 A# H痴心情長劍???* r# y2 e( N0 o: {) P% A
劍改為炮啦(講笑)
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
我第一个认识的是乐坛揸FIT人,当时为左睇海啸既新闻无意中知道26FUN就入左来,; g& k  O9 x7 h2 Y
后来因为一位朋友贴DI文太过另类,我为左炮轰佢,参加左26FUN,
! z: T5 X0 {  D: k" W  ^3 J结果揸FIT人同仇敌忾,加埋入来一起炮轰,甘就成为朋友。哈哈哈~~~~~
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Originally posted by VictorTan at 2005-7-8 02:36 PM:# R0 K# L% l, d6 a9 _3 j" r
我第一个认识的是乐坛揸FIT人,当时为...
! y2 W/ D" w# g  P, P% S, `7 c0 B+ P1 X0 l- I3 O# T6 C& {; S, Y0 s
  c5 i" J& _9 d: A
其实我仲好挂住pkboy同kra,佢地封我做“走光天王”。哈哈哈!
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Originally posted by michael~~ at 2005-7-5 22:28:
1 O: Q' i( W) z$ Y' W" o! B* p26fun的交第一個朋友是誰:左仔 (我自己覺得)
4 }. a1 P/ E# Y' t7 f- y% T2 ME.F吹水吹得最多
- G6 f7 K7 b4 U9 ?7 ?  g
好野,我有份上名呀
剛剛來咗無耐
- \- `& V6 ]& w8 u* E" D所以朋友吾多
! L4 x$ l% R( X+ N因為朋友介紹才入黎0 x3 j5 y7 a' ~) {4 p- O1 _
到依架仲未揾返' |" s6 F: m' K
0 d5 n) ]8 w# W
見到肥佬請通知一聲
大圍三姑三圍大,長洲賓客賓州長
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [26/6吹水加分題]大家在26fun的交第一個朋友是誰嗎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。