<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rika at 2006-10-24 09:51 PM:

我都睇緊呢個 post
死啦...我唔知點解反而對lee 個post 無咩興趣睇...
係唔係因為我對女強人無咩興趣呢...
其實..........係澳門美人夾硬強調係女強人之嘛!我都話同佢差距未至於咁大咯........

(助理vs主任)
仲係同行添,小師妹講d野於我泥講未至於9唔答8............
Originally posted by kaing at 2006-10-24 10:13 PM:

死啦...我唔知點解反而對lee 個post 無咩興趣睇...
係唔係因為我對女強人無咩興趣呢...
唔駛死ge!興趣個個人取向唔同...........

[ Last edited by ian2910 on 2006-10-24 at 10:25 PM ]
Originally posted by ian2910 at 2006-10-24 10:23 PM:

唔駛死ge!興趣個個人取向唔同...........

[ Last edited by ian2910 on 2006-10-24 at 10:25 PM ]
可能女強人...在我既理解一定唔係係我喜歡既類型...
可能野心太強...
Originally posted by kaing at 2006-10-24 10:27 PM:

可能女強人...在我既理解一定唔係係我喜歡既類型...
可能野心太強...
你咁講我有d擔心.......我驚佢迷失左自己,慢慢咁樣成為另一個人.........把心一橫,不再被任何感情羈絆.....會唔會最終成為一個無情ge人????????????

個女仔拒絕我個friend.......因為已經唔再諗咁話..........

i have see some example before..........

[ Last edited by ian2910 on 2006-10-24 at 10:33 PM ]
其實功名真係好易令人失去本性...
歷史都大把例子...
你擔心既...我又唔敢講有無可能發生...
不過如果真係咁樣...始終都係佢要行既路...
哈哈越講越好似係咁...傻既...其實都只是未知數...
可能你會幫到佢呢...
如果佢願意,我一定會!我暫時仍然睇到佢ge本性,但係唔知會唔會消失.........

有d驚............

或者成唔成事,我都唔想一個人變成咁..........

唔好諗咁多?我不斷告誡自己一開始唔好投放太多感情........
祇係我漸漸發覺自己力不從心,越難用意志去壓抑....

[ Last edited by ian2910 on 2006-10-24 at 10:58 PM ]
sorry 頭先周圍走...去左吹6合彩...hehe
我覺得佢既本性...係你面前點都會變曬既...
話曬你都係陪佢一齊出身...
所以我覺得你講既野...佢一定會聽...

不過你最尾個兩句...其實先係最重要...
可能你戀愛既次數真係比較小...
其實好難去控制自己既感情...
一單...迷失左都會幾辛苦自己...
~sorry~

[ Last edited by Rika on 2006-10-24 at 11:27 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。