<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by singgeihot at 2005-6-20 02:51 AM:) d5 d' n% {/ u5 P# G% @+ z

/ e, {, I! E1 h3 j3 D2 y# _喂, vivi 姐姐, 我嗰度有分泌, 仲好痕添, 點算呀?
5 E. t/ s! z6 w0 s$ f6 E我考醫學院果時肥左佬﹐我幫唔到你
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 02:51 AM:
+ O, h6 n6 `: I# s' k* E6 j3 I- O, `- c0 I8 ^
係見你靚先醒你兩句姐﹐我地做酒樓既好悶架
3 z  H: a( j& \- v4 P( k  ^
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 02:50 AM:
0 I3 M* l% k0 M$ c  k
* z& _  y* E5 ?
9 Q1 y$ L, J* _6 M+ z係邊度見過我呀又==年中有好多都係白撞
- `, H1 l7 R9 D. c# e* s5 M下? 真係有人用呢D 喬?
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-6-20 02:50 AM:
7 X# b7 U) `( a1 i' H9 R0 a$ k; d" W7 T
入口唔溶點食?
  E9 U6 f# D0 e5 \
. W2 v' @3 S* |/ Y  v我鐘意只溶响手, 唔溶响口嗰隻
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-20 02:51 AM:
+ t# c- E0 Y2 k/ p
7 K0 H7 T. K9 t! K7 g" T
1 Q9 L0 w7 b3 h$ F3 K喂, vivi 姐姐, 我嗰度有分泌, 仲好痕添, 點算呀?
) s1 J( p* h( _/ ~, @3 ]  }' t
5 V) X$ }1 s2 n% w6 F* _
+ C' n9 Z, I2 O
用手整哈個鼻咪唔痕lor
Originally posted by JCer at 2005-6-20 02:52 AM:3 a; Y# X" _1 n  L' r1 b& O
9 K' L0 m4 s6 I' V
下? 真係有人用呢D 喬?
! K" F% i2 Q+ z/ A
1 @& R! X9 c4 r* a! {9 A! B/ e
/ \# ]2 w1 M6 y) D# {
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 02:50 AM:
- B! u) X2 r/ _- o- `
1 G3 S) h4 ~! M1 L7 Q係邊度見過我呀又==年中有好多都係白撞
, n( Q5 {: }/ H( p: n- @小姐﹐你唔記得拉拉鏈呀
Originally posted by singgeihot at 2005-6-20 02:52 AM:
) v) U2 ~. l3 @  f5 s. F4 e; i9 c# `7 Y7 }0 p9 Z3 B( O

& |0 ]" E) k2 o  q& D' d* m我鐘意只溶响手, 唔溶响口嗰隻
8 x0 P! [. q" ^8 `! X/ Z0 a( p) I: v
有色素...唔係咁好~_~, 好怕食到中毒
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-20 02:51 AM:9 i2 t. [, |/ z; n& K3 S. ~
" b5 P$ A  [6 E8 R; i7 u
總之大家唔好樂極生悲啦
5 N4 U  D/ b& M, g

) z- I& t& k# O: T收到, 我会完全唔 reply 佢架喇
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 02:53 AM:/ G9 _4 ~+ k: H4 g9 M6 P% {

& p( g1 I7 A# P/ s3 u
' n# S2 G! y6 _0 D係咪PayPal Officer?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。