<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-6-30 06:33 PM:/ ]" t7 j# v5 \3 |% Q' R
" P( f: g% N1 s  L4 Z
班死仔又唔知死哂去邊!
, @6 K% g" N4 G: \( Z8點們會蒲頭o架喇 =.="
00仔有冇睇過一本漫畫叫日式麵包王呀!
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-30 06:34 PM:- e  b  ]6 U+ b- t
1 w" C! q- e; H+ v
8點們會蒲頭o架喇 =.="
6 n5 r9 d, a0 X
8點正在回家中!
Originally posted by william303 at 2005-6-30 06:34 PM:' p; S# y; I3 z' m& X
00仔有冇睇過一本漫畫叫日式麵包王呀!
8 k2 T8 Y: ?( Y8 _聽過不過我冇睇~
Originally posted by william303 at 2005-6-30 06:33 PM:5 q  K4 w1 G6 e) o3 d, ?1 t
3 m3 d4 `6 s" e7 z; r
班死仔又唔知死哂去邊!
+ B  y, V- i; G, ?$ q蒲頭lu~
( ~( q7 o3 K4 T; j岩岩打fifa~
【icon小偷™】
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-30 06:35 PM:6 x+ j* K8 |* O7 Y2 Q" M$ v
, i* x7 M) Q8 h8 i
聽過不過我冇睇~
, i/ ^) ?$ y0 L' e; v: ~幾好睇喎,好好笑,因為我睇緊!
Originally posted by twh1110 at 2005-6-30 06:36 PM:
& h8 w4 w( J9 [7 U; F, o  L4 ]# N* `, c! h: F
蒲頭lu~
5 U" \2 L- m, k; x9 Q岩岩打fifa~
9 x/ m) o! s: v; k, a  K% }- X你就快悶死我啦!
Originally posted by william303 at 2005-6-30 06:36 PM:$ r, X# V5 R7 h8 z0 T1 S, O
3 O* V/ Q9 j1 G, ?4 Q/ S
幾好睇喎,好好笑,因為我睇緊!
) w0 O( t+ s2 i4 r$ V8 A9 g我班friend叫我睇我都冇睇 =.="
Originally posted by twh1110 at 2005-6-30 06:36 PM:+ [5 o0 F" ^7 R* \

, [8 `% ~, s+ R6 X蒲頭lu~
$ ~& D& T4 V7 K5 Q岩岩打fifa~
0 q! y" o& [5 T) o0 l- t
終於出黎拿 >.<
0 J  Q$ R$ M4 E+ D; m) o# z4 p* q, o0 @
hi again~t仔
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-30 06:37 PM:/ [' O( e( i- d3 V3 Y( A) v
' t: T6 C7 H2 D6 p. {+ p2 |* V1 y
我班friend叫我睇我都冇睇 =.="
2 K2 w' L7 G+ F
近期推介
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。