<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by JCer at 2005-6-20 02:49 AM:5 q6 L& W1 ?! y, s' m6 p

# K- J7 H  B) \1 [0 }小姐, 好面善喎
# k. R/ {; d9 b/ R9 }9 O) y; f- r8 e- j% I
[ Last edited by JCer on 2005-6-20 at 02:50 AM ]
! k5 V8 t6 @5 u  f& o& t9 K尼句
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-20 02:59 AM:
' \: y+ u0 c9 F, l# t8 X8 i; H: I6 @. G( e1 ?- B, w+ u, F% j5 s# ^
& Q3 Z0 w$ I# ?$ ?% I( h
9 c9 [3 M* n, v+ JVivi 知我係 lesbian
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-20 03:00 AM:
0 ~5 O0 ~( M  y9 Q( E8 ]. q5 ~
5 o! G2 O9 ]+ k. i可以唔計咩??
2 J6 t6 \5 w* `. r  w7 K
我唔會咁做...加上我無咁勇
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by johnwu at 2005-6-20 03:01 AM:
, p8 B$ e' U& F) I- \! K大家好,這是我的第一次(寫),請溫柔一些
/ H* |5 }2 k1 i9 K; L+ _* P6 S1 f
手寫板?
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by johnwu at 2005-6-20 03:01 AM:
7 q2 T& j( x4 T" N- i% v大家好,這是我的第一次(寫),請溫柔一些
& z, U- m0 N1 k6 C* R: ]# r
嘩﹐奇景呀
Originally posted by johnwu at 2005-6-20 03:01 AM:. {8 V  G0 |: o9 D$ b% w4 s1 H
大家好,這是我的第一次(寫),請溫柔一些
" v8 w- i* c  v  G9 j! g  L0 [2 g, f0 c# R2 x  R9 W
John, 我唔会整痛你嘅
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by johnwu at 2005-6-20 03:01:& |5 o$ u( |, Z  O: C- ?
大家好,這是我的第一次(寫),請溫柔一些
5 F7 k* j9 o2 F# g) Y  v* |嘩哈哈~你既第一次...比我地睇哂喇~嘩哈哈~~
Originally posted by singgeihot at 2005-6-20 03:00 AM:. ~7 R5 E( [; _2 V7 G% M. |2 I
& [' B# Y6 m: @" M! A/ Z7 W
9 \# I) O, _7 z2 @/ ^* ~
對植物冇乜研究
# @  K; Q2 q1 v邊度﹖
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 03:00 AM:
* d$ \& s4 {3 {5 B: k, _& t2 r. I, W; R& ^" p( I
Jcer唔記得扣bra帶
1 f3 C! y2 [  P邊會ga==不過果次比人彈bra帶彈到個扣爛左
moshi moshi, Vivi 姐姐, 你睇吓我隻眼係咪有分泌物, 好 x 痕呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。