<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-19 06:01 PM:
* j0 O+ [' c: l# r) x# G0 }6 o) j! B( |& K. K8 |* v
咩野意思???
/ ~/ l) [( a" Y- m" Z. I' e" W
冇誤會,意思係笑話漫畫
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-19 06:06 PM:
/ ]" ?/ W1 v) A( T8 R; f5 T; m! n
9 U( E# x3 i" M/ ~3 p" H冇誤會,意思係笑話漫畫
. Q1 H# r) m( d% |! D. K+ M
哦....
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-19 06:07 PM:
7 }8 n0 m: v$ N/ e: K
# ?6 n( M( g- }3 [0 Z" ?, U9 j哦....
; c# X& K- B& o+ V
邊度有je?
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-8-19 06:08 PM:* r& k$ W9 y; v! Y; C
& M  ^8 Q% h& T8 o
邊度有je?
4 O- o! t5 O" N8 a: V* A' h- P" z
誤知
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by twh1110 at 2005-8-19 06:08 PM:
6 X5 w  N. e( e8 G* x/ F
6 u7 j% w/ b$ n% l+ _( x3 i邊度有je?
0 L5 Z) R( n& N5 v7 p5 j/ B6 |' o3 O
漫畫我諗聯合o個度會有, 我好多漫畫都係o係o個度買...$ L- W+ X2 e/ L
動畫就真係唔係好清楚, 好少買動畫....
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-19 06:09 PM:
2 k4 ?. Y, {9 j: a$ X# [% Y! O: |
漫畫我諗聯合o個度會有, 我好多漫畫都係o係o個度買...
9 \7 z! Y( \  [3 C& g  K動畫就真係唔係好清楚, 好少買動畫....
% o! R' C1 ?  l+ v4 H去睇下先~
【icon小偷™】
仲有冇人在此
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
00~有冇計幫我搵返嫁勢堂,講鬼故果幾集呀???
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 06:23 PM:5 L" Y8 D) V) }7 \+ F# q% A) R7 T. y
00~有冇計幫我搵返嫁勢堂,講鬼故果幾集呀???
) H1 F: }0 ?$ b" V( @6 v+ w要邊集???
+ r! l9 \& s7 s+ c幾月幾號???
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 06:23 PM:
. h0 T( h: h+ l9 W2 z; N) \" y00~有冇計幫我搵返嫁勢堂,講鬼故果幾集呀???
- j% B# p/ u, a' B- j  L
9 G! _+ j$ z. b) U: T
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。