<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by twh1110 at 2005-7-1 12:11 AM:
4 A. \  D- b' \4 ?/ M: L4 W2 N5 H# V  t4 o  T% k
好正啊~~
% h  f9 e9 b9 F! E7 _% }8 v# M
大家唔恨得咁多架啦,呢個月全職EF!
Originally posted by invisible at 2005-7-1 12:14 AM:
: i% p8 H/ H' I& y# w7 }0 R5 ^
0 i* y5 r3 C7 }4 r, j我每日都要開工啊& A! I  T% a" j9 X
陰公
# I) ~8 ?" s: [0 e: d
ME TOO~~~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-1 12:14 AM:
$ a6 K6 o' F7 C& N7 G0 A( P5 `* T+ k3 B2 R4 X; x' _
諗住戴我去邊到浦呀??
$ Q! l9 G5 r8 N9 v: b
睇下你表現點囉!! h  a6 r, U3 {8 Z- D6 ^# \) c
同你去綠怡島丫
Originally posted by william303 at 2005-7-1 12:15 AM:
# T. t2 d7 ^7 }4 o& l/ Q, G# a: k
0 Q; O7 d. K* L0 f大家唔恨得咁多架啦,呢個月全職EF
$ ^  |7 q7 B7 `: x6 k8 h# W7 Y8 }7 h唔好俾我見唔到你
Originally posted by william303 at 2005-7-1 12:16 AM:& C) Q, _" g6 W1 R% U/ H' k
' A. b( s) \1 P- A9 S* n9 d# u1 C
睇下你表現點囉!
7 [3 c5 S; N" E' @+ ]4 o- E, j同你去綠怡島丫
# |3 f+ E5 k; D8 P# ?' k# r& j
好呀
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-1 12:13 AM:) w1 u) N, X! m9 k

/ [2 d0 ~+ u6 y; t9 _佢個淫穢假期開始
1 A% k3 v0 `6 x$ s係呀!諗起都開心呀!重要我條女冇假放!
- M, G  e) k* Q9 \5 O. G, Y
我報新聞好似報得太正經
【icon小偷™】
Originally posted by Asurada129 at 2005-7-1 12:17 AM:
# S( H8 L7 w7 F  a4 h- x# e; h9 y# z  w- I- r+ R3 Z- I/ N
唔好俾我見唔到你
* h& u; S+ ^( Z0 ?8 M5 L+ Y' x$ O# k
放心啦!有邊日你見我唔到架!
Originally posted by william303 at 2005-7-1 00:16:+ H" m' r0 U4 c2 L7 a6 V' W% M
6 a) J: \$ X) r/ v8 t2 m, ~+ P0 w
睇下你表現點囉!. F: h5 U* {6 ]! x0 R! A
同你去綠怡島丫
* a& g/ f! s2 |8 `/ Q9 T$ ^
而,個場d骨妹得唔得嫁
Originally posted by william303 at 2005-7-1 12:18 AM:
. n% X: [2 e8 e& c! {3 {" M/ B: K: x7 @
係呀!諗起都開心呀!重要我條女冇假放!
$ D; }7 r8 h3 L
) R7 i2 i. E" t+ f* u
suck~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。