<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 03:03:
  x7 d% l3 o9 F! T3 k! V1 r. B: C7 r6 A8 E+ V% R5 s
邊會ga==不過果次比人彈bra帶彈到個扣爛左
- [9 _& R  g8 o" }& ?: n, n不是嘛@@"
Originally posted by johnwu at 2005-6-20 03:05 AM:8 r# D# _! h/ [
/ o& h5 W: ^$ |& m, D

2 S& i3 o- J# q; W+ |' T5 B& F很用力哦!
) c5 w' H. I9 e" o" E/ F( O/ P我彈過SINGSING個扣﹐個扣甩左﹐跟住仲飛左入SINGSING隻左眼﹐所以距而家咪甘樣囉。
Originally posted by johnwu at 2005-6-20 03:05 AM:$ u4 x* [# ]0 P/ ~- h1 u
3 a% Q0 c/ @. `$ j+ `; C$ c

- A% V" {: a% I( N很用力哦!
" Y7 [, O) K! o% ?2 A3 A+ G0 k! i( e: R

3 E& e9 C0 r/ v" qD死鏟係咁彈﹐唔爛就奇
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 03:04 AM:
  Q) T4 s0 \- E1 O1 m9 D# u9 p1 X7 P2 s. W
我聽日送個比你啦﹐前扣Victoria Secret.
" q( e- u" Z4 }, _
% i$ e+ A5 [# _8 W1 }前扣冇咁舒服
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-20 03:06 AM:/ [9 G. T5 c6 S6 y) U* D6 ^7 I

5 t9 h: u# A4 F+ L好耐嘅事....
5 X  t6 y! y0 o& t* Y+ E- [- _
nature or nurture?
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 03:04 AM:
5 p# v& f% _1 a) w$ h2 k2 e) \6 K5 p( C
無啦啦巢個版版出黎﹖你老婆收起左咩﹖
5 i  c* o4 B1 ^
前幾年買的,放在樻中忘記了
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 03:07 AM:
8 @4 v, G& t2 N: Q  I' a- h: U2 B! g* R) N5 `- Q: O, H

: ?6 V6 F7 P/ Q& Z4 u- C' ?
# r6 A0 k2 _  x( VD死鏟係咁彈﹐唔爛就奇
7 X0 d/ X  L. B& t: N5 @~_~ 我中學無玩過呢D咁好玩既野...~_~
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 03:07 AM:
( e4 u# G5 {* k; Z% q, h
1 M& N. `& [) X; fD死鏟係咁彈﹐唔爛就奇
. \: _- J# h( K7 C, C
甘你咪唔好戴囉﹐無得彈
1 x, D( [/ I% ]# T0 j. i/ z# R  u/ E- l# y3 j6 k, Q6 {9 c% J, g9 z
5 Y* U0 i; y1 p2 \5 I* p% h

1 U5 u! [9 \  O6 F' N% e1 ZD死鏟係咁彈﹐唔爛就奇
4 S) T+ I! h/ O9 t* o* r+ _
我又彈!!!
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 03:07:8 m% m" U7 q) A
/ m& C9 K: ?0 Q1 p+ H% |
我彈過SINGSING個扣﹐個扣甩左﹐跟住仲飛左入SINGSING隻左眼﹐所以距而家咪甘樣囉。
2 m/ P; ^1 ~  ?" O( Q
咁樣生眼挑針@@"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。