<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by michael86 at 2005-8-19 06:27 PM:7 E" f; p9 C& }3 R/ @
9 ]9 z% h; o  C/ c! H8 Z) k

6 w. ?" H* P6 ?8 W; [嘩,叫米尼哥咁俾面
4 C5 o5 t: L0 Q8 _唔敢當
- Q% V, M0 M. a8 |9 r7 J/ }. C; I, T咁叫米尼爺
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 06:28 PM:. j9 O  e  f1 S" e( s
6 \2 Y( B. r3 v+ R% H  n* j) ?8 P
我見到鬼
7 Z/ C% P& \+ O5 G見到鬼佬,即係見唔到鬼啦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 06:27 PM:
# P/ s8 w4 }& }6 n# h) p0 ^5 a) _+ L- Q. ]" m, D' [
唔緊要,有幾多,我殺哂佢
( z$ M% c4 X6 z/ _$ z等我搵搵先...
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-19 18:30:
2 o, d. d# q5 B( d. S3 s7 t% n8 v3 {$ X
見到鬼佬,即係見唔到鬼啦
7 L) w. ]& {2 U  c8 T6 M4 Y咁你見唔見到丫?
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-19 18:30:
8 S0 U8 n3 y9 p5 z; M
7 C$ [/ ]- `1 x  s2 _+ F6 W5 q+ D等我搵搵先...
" ?9 a: R: R: g5 k% U( `. i' d. j
等你
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 06:31 PM:
1 `8 |, V2 ?+ o( }0 v
% G# o4 o& }5 o2 Y8 w0 |* K等你
& X, t. m; S! \, N6 s2 A
我有個萬世巨星都係講鬼故播, 你要唔要埋去???
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-19 06:28 PM:
* o1 k/ ~. E- f- |7 H5 |! A) P0 [* V0 g; J9 z
咁叫米尼爺
* `$ j; `& D& E9 @
3 a; o5 C: b& `" v
米尼仔
Originally posted by michael86 at 2005-8-19 06:33 PM:
* f- |. t' }9 M# J+ e1 A$ t0 O2 A8 ?+ j
4 H9 Q% f0 U4 E( @. n2 }& D9 g
米尼仔
9 N! Z7 a& K& X
米尼仔仔
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
差唔多放工lu
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-19 18:32:' A; N7 j7 H9 F9 {- z. A
8 |1 R: A5 \5 `6 h  F6 M
我有個萬世巨星都係講鬼故播, 你要唔要埋去???
' y0 K1 c. R& y8 i, T7 V
要埋呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。