<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by johnwu at 2005-7-1 12:45 AM:
* W+ n& V" F6 c6 r/ x- K; M* a2 @# J+ R9 x" P) ?
好, 謝過....
' W  z  z2 E/ R/ _不過食北京菜有冇問題?
Originally posted by invisible at 2005-7-1 12:42 AM:
5 U: N1 e! ^0 n4 Z/ p/ d. f* @1 d
同意
6 k! n2 {/ u+ K6 M% J. l當你知道左" C; f1 g! f& N6 F. z
你若無番一定既淫功; l, p% e* l) w! w( W+ U9 {0 w
你只會做一隻CDR
. ?  R+ c, [4 [% }煙仔,幫我做幾日記者,我要去渡假
【icon小偷™】
Originally posted by william303 at 2005-7-1 12:46 AM:
7 |( i0 a6 q$ f% O3 J' W# t" _/ S# u& G; u+ @
不過食北京菜有冇問題?
* y5 J) d+ d* r( M) N8 {( f不~~不食大陸雞
死啦, 搭唔到嘴....
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-1 12:46 AM:
% o, t' s' l7 H) ?; F, J' x* N
; X; R  L# C, S: ], kreally好豪噃
. I- d& r8 b! T1 \$ m
夏威夷餐廳抵食D,四舊零!
Originally posted by twh1110 at 2005-7-1 12:47 AM:
  x. B  @' _7 i: g
( y, \; O5 F  h0 M( K煙仔,幫我做幾日記者,我要去渡假
" V* ]  z  V) f3 B
去綠怡島~?
Originally posted by william303 at 2005-7-1 00:47:$ b( o# I/ x: g: t" y" D: y9 _

% B0 k( b3 e* d3 T0 e9 M; h夏威夷餐廳抵食D,四舊零!
$ |' k3 g* O! w: S0 u- a
d呢新唔新鮮呀???
Originally posted by johnwu at 2005-7-1 12:47 AM:% s* s8 {  q2 U/ ?* [: f. H
死啦, 搭唔到嘴....
2 W, x& u: w8 V/ _0 K! A' i+ D呃POST王都搭唔到嘴~~
【icon小偷™】
Originally posted by johnwu at 2005-7-1 12:47 AM:
3 ~7 `5 e+ y+ y* ~( v" j) _$ k死啦, 搭唔到嘴....
5 Y4 X$ E) Q" A' |8 A
8 W' f, u) M( |9 z  [" _我都唔係好搭到嘴tim
Originally posted by twh1110 at 2005-7-1 12:47 AM:+ r7 P7 z( j, [* j* W6 f2 H- d

% T0 B5 F# ^/ T- ^煙仔,幫我做幾日記者,我要去渡假
" I. U6 \. l, `! J0 z! x) r
# N! j6 c+ y$ a
知道我有幾重要呢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。