<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]
返回列表 回復 發帖
其實點解你地唔入互助區吹水既???
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:49 AM:7 t4 n. T5 Y8 ]. x4 h4 F& V

6 s* Y" H- O) y: [# W/ n/ x( M7 T4 w
哈哈…怪唔知得!你d朋友實願意被抽水啦~
1 \3 Z2 ~6 [8 z" {, U6 T. Q佢到晤do架..不過,無法......
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:49:! B& o+ f  f# A( a8 C) k) B
* F3 R3 R% z" w" v0 r' ^, X- V
你在hk 我在macau好難見到您哈哈
4 b# C3 c1 U6 K- u+ r# j
7 G- [5 T3 B9 f) h下?關乜事呀?點解開始我唔明嘅…
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:52:
; `. V; F, W  {! Q) B# s4 v# i) c4 `+ g* D5 f
唔係好....人人見到都流口水個D
) ~8 m, ~# |2 e3 G6 l所以,D人睇我好次play bay
5 s5 X5 |$ ]9 _0 \- h$ i: U
叫佢地上黎ef嘛
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:52 AM:
0 G3 v8 X/ A- C, T. Y/ Y8 F其實點解你地唔入互助區吹水既???
! k- A$ ^- N, i+ s5 E好....上
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:52:
) c& R$ z1 _  a; c+ T其實點解你地唔入互助區吹水既???
0 U  l+ V8 S" P/ P# q1 F  z9 K5 D( t) b0 a0 j' K( W* a
哈哈…互助區?唔見嘅…
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:53:& U3 r  z, H9 a
下?關乜事呀?點解開始我唔明嘅…
) o8 j* R% i) T# l6 u佢即係話,想叫我出黎都難啦
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:54:
1 J; v; x3 i0 R' q3 e! M( u9 R. k9 ~5 Q8 R
好....上
0 @/ u& c, h& ~; _你上次係入黎搵我追數=.="
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:55:. S& G7 o3 h/ g" k  k6 v" @

, c1 g% p. R) L4 b+ P8 _& k( I: l7 g( Z1 g
哈哈…互助區?唔見嘅…
. x" `4 j& H* v: e' \1 h又sorry,岩岩改左名兩日=.="
" R. ?/ f2 G2 f& D2 O【版友傾訴熱線】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:56:: O& \9 i- M% c$ z4 L9 \  `/ Y
! y  C! v' }8 E; _0 }: A& l7 X
你上次係入黎搵我追數=.="
6 m9 B8 Y! i8 v! j2 P
5 o# n; F5 p! p
o個個身分唔係我~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。