<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-6-5 02:04 AM:1 H  s9 t! t# q
* N6 i+ n; V- D' Q
! r# v" J  o& u2 u- ]
唔係有2個就得嫁咩 =.=
- J  G) D5 d! `& e
Yo man!!!7 l8 M: ^5 P0 g7 P" _6 |: r. A
家陣要踩場呀ma =.=v
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 04:03 AM:
0 _8 q( o; W, M# ?" tCRAP 你FORM幾丫
  ?% R( J. I$ H, v" |/ a
9 M/ Y# x, m' d1 z( p
大學2年
踩踩踩踩
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 02:05:
. N, g; A! [$ U0 L6 f3 O- l$ e/ i3 \0 v) c1 \: E+ X+ U# p7 {5 n
Yo man!!!" p' x# t+ @' x- l; Z) f( A* ?
家陣要踩場呀ma =.=v
( G0 Q1 B, {! B唔好玩啦.....你叫咁多人去觀戰=.="
Originally posted by crap at 2005-6-5 02:05 AM:
3 U& O: m+ Q( f% f4 h; Z9 {/ E
6 B, m" W2 J/ h+ n- G) b
4 L# u* ], S, f# @! E7 Y7 g' `大學2年
$ d; I! d& c4 |( c
好""啊>3<~~
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 04:05 AM:# F3 [* B9 |9 J, h& K7 h: o( v
你做唔得咩唔你點都係版主
' `7 T. S; u/ |
' X/ g3 w* d$ t2 f( K4 `你地試下先, 唔得我地搵個識篤既版主 (如左輪仔) 帶隊
咁先好玩版主左輪仔
好左輪仔
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 04:07 AM:
+ Z9 P3 }8 G8 w8 N8 [7 A
' U4 ~3 g5 R9 \, \好""啊>3<~~
' a8 Z, d& d( J+ }" z9 q) }$ \1 g8 I8 R$ Z
=.="- ]$ A8 t! a- M
俾心機讀書, 唔好一日掛住玩
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-5 02:06 AM:
- S$ |$ _+ M! w% E! f+ Z0 D0 }: j' z5 s9 R. `
唔好玩啦.....你叫咁多人去觀戰=.="
8 Y, f$ c9 E" O4 c' i唔得!!!!) X$ p! [! J, `' i# ?+ e* r
我地要爆發好似長州個場 " 十字軍東征 " 去踩場!!! O(>口<)元氣~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。