<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-7-1 02:01:: x+ ]4 U# {2 X7 v, z
邊個未訓﹖
/ Z+ r, A' H% W+ j2 i9 q; V( f
8 ]3 P+ X; X/ j/ K點都要上黎hi下你地先
! K; U8 I3 e7 h7 v. i0 Y9 q3 n) V
helo vivi
Originally posted by vivienna at 2005-7-1 02:02 AM:6 w+ t  S/ V! w% p7 n4 W( u

/ M# ]) f$ {4 Thi really
; W/ G4 M5 Q7 y1 v. `. J2點未訓﹐少有播。。。
) v; @4 I4 P% Z1 D: d
係囉!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-1 02:01 AM:5 d& T/ G# o' d# g

$ y4 }" r0 V! ehi~vivi5 b' D. D. Y2 a
不我過我就黎訓嫁喇@@"
+ v; V5 N& ~; c  \" l4 W# P) i
哈哈。。。我睇得出呀﹐你開始詞不達意麻
Originally posted by jublio at 2005-7-1 02:02 AM:% I" F2 h+ i- z

# p. C# f7 Q; S8 }helo vivi
2 a  n! B' B$ I7 g* Uhih珠女i。。。你唔訓覺﹐因住JUB哥飛你呀。。。
Originally posted by vivienna at 2005-7-1 02:03:+ b' r& P6 W2 g7 N  O# I

" @/ `+ x  f( t$ J% i哈哈。。。我睇得出呀﹐你開始詞不達意麻
1 c; y6 V/ s5 s咁都比你睇到@@"
Originally posted by vivienna at 2005-7-1 02:04:
, j; X1 ?; s  \  }# H; i3 }" v9 \9 S; [# _& ~- |" ?
hih珠女i。。。你唔訓覺﹐因住JUB哥飛你呀。。。
% w) g6 F+ }* z. u) T唔訓覺又關事架咩?莫非你會因為你gf唔訓而飛佢?
2 ~6 J  q, e# J5 I" ]6 D) [# Z/ C& T
我啱啱訓醒咋喎…又訓?!唔好喇…
Originally posted by jublio at 2005-7-1 02:07 AM:
+ H6 h4 j) y! d1 T, w  j0 Q  f" S8 Z" \
唔訓覺又關事架咩?莫非你會因為你gf唔訓而飛佢?
* f. ]1 B+ ?7 r* z% W8 f3 F3 c- \% j
我啱啱訓醒咋喎…又訓?!唔好喇…
* r) U- c- M# q% d
甘早醒﹖SBS睇亞視新聞
Originally posted by vivienna at 2005-7-1 02:08:$ ~$ P! Q7 q6 B+ G# I" {
- A0 k* k- a  {) K/ X: y  L
甘早醒﹖SBS睇亞視新聞
+ N3 @% D9 b8 J( E
係喎!n年前睇過一次…+ j" U/ M, ~. ?& e) S* m- W
8 k" {' g' _$ o& R5 s2 r/ k
電視收唔到台…勁多雪花,公家野,費事整!剩係用黎睇vcd…
hello
Originally posted by johnwu at 2005-7-1 02:27:- h! b* o! r# Z' I4 X6 g8 Y" U! b
hello
- t5 k( H. e2 K6 r- y0 a& I大導…你突然間消失咗咁嘅…
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。