<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 03:14 AM:
. L8 k8 x+ m9 `" t6 e3 E; v+ Z' n' ^
我香港間小學都係
$ S% g. Z+ G+ H+ F9 |/ c( {! y
7 B- `1 @6 k0 r3 ~4 G' @( a  M
me too.... 全女生
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by JCer at 2005-6-20 03:13 AM:
- E- H7 D6 `# z. [1 q& R8 w( k& _5 n) E" p
十八銅人之一?
5 i+ O1 @/ A/ [: e% V& \) I7 o, K
我地個個小息都打架
' g* t) E% [; Z- E, ]
今日有個新會員叫乞丐教宗﹐我諗幾日之後又會有人打你架喇
Originally posted by JCer at 2005-6-20 03:13 AM:
- m4 d- y/ M3 w9 b. J5 ?# I* Z; K, ?$ o) o: M( w7 O
十八銅人之一?2 i, m% m  o3 L

+ f! ]5 U: z' ~$ b我地個個小息都打架
" z$ ~% Z/ [9 Y( L9 d% H7 b, k+ D3 X2 U
me 2~
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by singgeihot at 2005-6-20 03:15 AM:
. V% s% i8 x  A5 r
3 u9 L3 G  n0 C
0 {! z+ j1 c; k! @me too.... 全女生
+ ?* ^+ M& [4 R4 E  C; [1 ?1 g
我係TB﹐空降男校。
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 03:15:
  `& B0 y0 ]2 Q' {* O+ k7 X; u3 m* l- C8 U9 M
今日有個新會員叫乞丐教宗﹐我諗幾日之後又會有人打你架喇
+ S$ E% A- B/ W: E; z1 T哈哈~係喎@@"
我老公同我出去食嘢, 遲 d 見
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
我直程依家有少少想開戰
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by singgeihot at 2005-6-20 03:16 AM:: k9 `$ s1 \% }8 d
/ m$ j- _& R( C# u( S喂飽D﹐OK﹖TTYL
Originally posted by singgeihot at 2005-6-20 03:16:1 J5 q( d5 o: S) X
% N' ?, A! X  D6 T0 r+ D7 m6 l: G88~
Originally posted by JCer at 2005-6-20 03:17 AM:
$ n( N- `4 ?2 w* z我直程依家有少少想開戰
1 b/ U0 o/ B! X# l  m/ y
同我呀﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。