<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-20 03:34 AM:  Y' X& P4 v7 s0 |8 S
唔傾喇...訓喇
9 U7 T) A5 b' K+ d, H% D88 ~ 芬芬 , 小妹 , jub jub , vivi
3 V5 r" K! r' ~, i8 e. n* w! K$ p, w:cool:
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
我都訓啦…就黎6點…再傾啦~

http://www.btzonebt.com/airways/viewthread.php?tid=172994&extra=page%3D1
Originally posted by jublio at 2005-6-20 03:35 AM:  U% s6 x- _: @' Q7 o, f

6 ~0 Q9 o' V7 @! G' V# @( z有幾唔得閒…貼個乳貼,又唔洗bra喎…好似心心人咁…方便!
5 E  j0 T; q% `! ]' m下? 我真係唔知呢D野...~_~ 9 y% V) R2 t2 x4 x/ b
唔係要防下the咩?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-20 03:34 AM:1 m" f; O/ v, Q" ?( J# j/ k
唔傾喇...訓喇, n1 c7 D3 H# }2 ]7 @3 U
88 ~ 芬芬 , 小妹 , jub jub , vivi
$ @! j' q  ]; L1 p2 {% ?88
Originally posted by jublio at 2005-6-20 03:36 AM:
* P% k# t) C/ f) M4 c' I我都訓啦…就黎6點…再傾啦~
' U# }, p8 J: ^0 G: n+ z- _2 g0 H
JC 同J女 講bye
Originally posted by JCer at 2005-6-20 03:35 AM:- o2 T1 N- g  S) H# `8 E8 Q/ \# c

+ z* ^& M/ v) B7 E+ Q* Z想問... 咁個同學咪好難升班?
0 n( r4 U, P5 M: T0 s- r! I# q0 _* {) p4 d3 Z
7 }2 V+ q9 c- D& i0 Z2 M% Y
咪留班
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 03:37 AM:  P& v8 I+ q! f6 A* c! L
4 H- ^9 h- b0 B- _8 ~

3 T$ l. r2 i- n, I& d9 O, b/ f2 {" ?
咪留班
( e6 ^! [: \) _其實...佢係咪一個壞同學?
Originally posted by JCer at 2005-6-20 03:37 AM:
+ {7 r; x. k6 r0 b7 V3 G, {2 K; W$ F
& Y$ k( C0 E$ ]1 {; u其實...佢係咪一個壞同學?
) @' F: a( T" ]0 }8 ?; T: m
一般啦
Originally posted by JCer at 2005-6-20 03:36 AM:7 g- `5 [9 n; n; }
, ?: ]$ _. |$ r% s6 G9 y
下? 我真係唔知呢D野...~_~ 3 v1 X" _( W2 |: F4 E. a
唔係要防下the咩?
) c# N& v% G  w7 G8 C; E5 j# f
- Q$ i$ K. M# B: I
少女唔會咁易
5 }' @; D1 [$ }# W" K
1 B) l5 s" s6 U2 z# `) V[ Last edited by simen022787 on 2005-6-20 at 03:40 AM ]
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 03:39 AM:6 e- e+ {/ ]  x8 d$ c, A' U+ k" w  a
: K% R& ?: X; c+ _: H9 u

5 U, \# x; g& a; C2 D- j3 Y% }1 m少女唔會咁意
4 I3 y! W7 A% f. `4 w4 y4 e8 K
電視話要由細個keep住...
9 Z; X: c, B4 g
  i3 O: }3 `- A: u你個同學令我諗起 "行運一條龍" 周星馳個角色....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。