<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 02:07:
& {* g& Z: v8 A, n4 q, l0 q2 c$ R, h咁先好玩版主左輪仔
* @' _3 r! [% s2 M* a叫我左仔得喇^^"
去踩場> -< v
閃人, 唔係考試唔合格 =.="
+ ], f* r! r8 W4 _6 u
) F2 s4 P# l, a7 L6 e7 S4 j早抖pk, 早抖ai, 早抖左
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 02:08:
  W+ k6 e! X; [3 l" j7 z" x: e' O) r$ Y; `& k
唔得!!!!
9 q& P7 i' t2 y/ ?我地要爆發好似長州個場 " 十字軍東征 " 去踩場!!! O(>口<)元氣~~
0 x: ?3 F' {4 f- Q之後會比人圍返喎^^"
唔會你地咁勁
Originally posted by crap at 2005-6-5 02:09:, B& s$ B& P) Y% e8 s) e* t
閃人, 唔係考試唔合格 =.=", ^& T* |5 Y- d

9 h6 J3 a' q9 E: |4 H; }早抖pk, 早抖ai, 早抖左
/ q) l, d) h/ f+ v88~蟹少
我都要訓啦~~~( C- z& X7 w2 {1 m6 X5 L
媽媽鬧!!!!* ?0 P2 I$ O+ q
早抖啦大家~~8
88la各位
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 02:10:( o- J+ X8 ^7 v
唔會你地咁勁
& n- _0 M* X# ~* b5 W; ^2 M7 h其實咁多人走去篤波做咩??
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 02:10:
6 [! Z' d& K( P& u我都要訓啦~~~" [  U  U4 s8 ~/ j6 U# O
媽媽鬧!!!!, V( B4 i, Q/ G
早抖啦大家~~8
9 p' ?4 Z1 \1 O! N" z
88~pk
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。