<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by invisible at 2005-7-1 11:20 PM:4 p1 f% N  f6 T7 }3 Y/ Y) N

* Q& S; f1 v$ g/ ^可幸的係我屋企好窮
- r; L+ F, {4 y. u7 W3 C) K無野俾佢偷到
0 a, v7 z) }0 _  K* }  F$ p/ Y& ^

4 F  l6 I% W' Z7 `* |  R( g' Y咁即係冇野比佢偷到
我又轉先!
Originally posted by crap at 2005-7-1 11:21 PM:
# ]) j# ~$ K5 I9 [  }/ P, y
2 h+ O3 Z' G3 v5 W, n; `- H# m* Q8 e  m! ]$ Z4 I
你下年考英文之前同佢地交流幾個星期, 包你攞A=.=
4 T  ]  `  z8 {4 n. A
我諗我會o係部腦前"雲"左 =.="
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-1 11:21 PM:
/ J- }6 Z3 u3 ~
! I! e+ w; V1 N6 y9 u0 ^: j去其他區會俾人打 =.="
& x. @- @: W' ~8 S7 K" c您遇左啦
Originally posted by invisible at 2005-7-2 01:16 AM:9 X! b! p& f4 y& I/ h9 m. y
* b' S& A3 e2 M- u6 H8 }0 o5 u  U) Q
琴日原本我都唔知,兩點幾先離開EF...
/ q& l) ~# _6 O( x7 p. `4 P
: Z& M' z1 x3 D, n1 o: S1 P
會唔會係...........
阿樹~' H1 B9 O  K1 h  M; g  S9 B# c
用呢一張得唔得???

140 x 105 PIXEL下載

仲未轉到既?
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-1 11:23 PM:
$ V, M% x7 `& m, \' _* E, H. t% I8 V1 v4 C
您遇左啦
% L! h" d& f8 d  {! j

5 F+ E: ?, |2 N( z* p# ebullsheet =.="
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-7-1 11:09 PM:$ M9 i1 W% e* l. b: L
. A* E5 E1 ?& I$ w4 a9 J$ r2 s( i

2 O% a; A( o# q咁開個主題講啦
! C: ~6 u( @3 K  C/ @# |& X: ~唔好哂啦
8 R0 t$ T6 {! s! I我係度講完4 @) G1 T1 p" _$ M+ J2 J. H* q3 ^3 ?
再寫好d+ n( ]! Z( [, r- z+ j
開過新主題可以嗎??
Originally posted by michael86 at 2005-7-1 11:22 PM:. W) c0 U0 f5 q: d7 r  O/ N  ?
我又轉先!
  p& K5 g1 @' G( K$ K4 K( n! g~_~ 你好似頭骨爆裂左, 要帶個"cool" 咁~_~; z7 R; o6 S& l
包得好密2 u  M! |2 J3 H2 \
! |" p! d  [' g' }6 Y: `3 @5 i# u
[ Last edited by JCer on 2005-7-1 at 11:25 PM ]
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。