<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
我覺得阿蟹d英文中文都好好
/ s5 n+ i2 Y* c, Z. V我要好好向您學習^^
沖涼先,轉頭返!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-7-2 01:33 AM:; C$ I& T, t+ _/ T8 ^' V2 ?/ t4 F
5 Q/ u8 R9 M5 _- B6 L/ }9 n
& j, @, m9 ]$ Y/ d+ {- v
唉~您地d英文太勁, g$ l1 }1 l: r0 [5 y4 T! G
我唔明* U% T+ Y6 k+ F* Q8 x1 H
又唔識
) ?* i/ a% I* d1 K" ], F+ g+ G, v搭唔到爹....
! f$ \& @0 i: x6 j9 A2 {: E
& P, c* c5 @" U  m; g2 i3 f4 a1) 係佢地
5 e/ S: |. e# M$ u; [/ v( U2) 你d知識份子又會唔識.....似係懶囉=.="
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-7-1 11:33 PM:
' M7 C) r8 N( y$ ~3 l5 m
- n4 k! ^9 G- E4 }- A
/ ^" n! m! t7 K$ {) x6 ~唉~您地d英文太勁
. C6 F" n# a; y# y我唔明- |; A- C7 z+ j6 j  L
又唔識0 {& x% b# P3 s! R' S
搭唔到爹....
0 g% I0 V* ~* h% A/ A* q/ q
1 j, q& E6 U  v8 m- t0 h6 [勁極有限, 日常應用就 ok, 要 formal d 都会有 d 頭痕
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-7-2 01:36 AM:" ^7 b. ^; j, l9 ~3 \
咁快?!! good night then
9 |& e, e9 y2 \; N; S
* G+ B% Z9 R& M* l
佢遲左幾分鐘, 俾足面你喇
Originally posted by crap at 2005-7-1 11:39 PM:
2 @; D' N  P' f) E1 l1 A/ {( }2) 你d知識份子又會唔識.....似係懶囉=.="
/ S' ?( d3 H' p' F- }% X
, w+ p8 G, G0 x8 C' }肯定係我
5 `8 d" T1 G% x0 z9 O8 k
Originally posted by crap at 2005-7-1 11:40 PM:
; `1 l4 I; ^( t3 u, q5 O$ p- R$ k" a5 T
  ~) j/ [7 Q4 |/ x2 Y7 p5 f9 y8 |8 ~+ `8 F. J1 ^
佢遲左幾分鐘, 俾足面你喇
9 Q- v9 ^+ k, o0 Q5 H
遲左七分鐘
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-7-2 01:39 AM:# M# o  \# B+ V) T# @6 ]
我覺得阿蟹d英文中文都好好1 J2 V/ a% Z" s( W$ p
我要好好向您學習^^
0 V/ A6 B9 |4 @. z( }% N0 D% N
8 Q0 F  c3 Q4 i4 `' j7 @
又俾人擺上枱, 你好想食蟹咩 =.="0 |) |: Q2 }% C4 |

! M/ O4 s$ h6 ~7 Z" G. C$ u  Y我玩緊日文game添呀
Originally posted by crap at 2005-7-1 11:37 PM:
' w& D2 z- `. d2 d3 ]: e7 n% M8 W, X/ D

3 I+ T' |' i+ }( X$ }& x* g/ }( Z8 X笑到攰咋
; i9 c: A) p' b+ `- V: ~; T+ l/ }3 _
佢哋一笑我就大巴大巴咁打落去, 唔經唔覺佢哋就無再笑囉
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-7-1 11:39 PM:
2 F9 B5 E/ `6 @8 Z; h3 m9 Q我覺得阿蟹d英文中文都好好5 Q0 c8 c" i" E6 R2 q
我要好好向您學習^^
8 T; ~* x' Y' Y0 V+ U% A5 l但我幾like您篇「甘文」喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。