<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by srfqt1 at 2005-7-2 12:32 AM:
. @. n/ X( y$ P" S& W8 b5 X
5 s( N8 Y- p$ [- U# O& I1 o. t! l* R8 j& _, C) l
唔駛驚做老婆奴
6 Z2 u: o% y: M) Y: _. n9 A送你一句老土說話+ i& w1 ?, U% J
「怕老婆會發達」
8 ?# v. U4 A: V+ x+ a8 I我等你發達呀
+ }, y7 ^- n/ N: p) a
! \0 x$ J* w& K5 x: I5 b/ ?咁又唔係怕既~我係尊重佢jei~
me back la, lol 966
Originally posted by crap at 2005-7-2 12:33 AM:
) C% b+ x1 ]- e隻DVD-R要10幾蚊嫁=.=
8 _* S( e3 A! h( u" h; Q10幾蚊
4 j9 Y' i8 e% K6 @7 a. v8 _你被人呃咗啦
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-2 12:31 AM:
/ P' }1 Z/ K! V( i; s
2 B$ u2 X3 ?+ `, G2 pboth~
! e, A4 z3 R, c- E5 A

8 m: @# [" @8 {( l, I從一個狼虎年華嘅有夫之 lesbian 嘅角度嚟睇, race 正 d
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by crap at 2005-7-2 12:31 AM:
* y' ]. L2 B6 }& t9 \6 H: r+ |
/ n1 I4 K; ]0 b0 q9 j好姊妹 =.="& t; F% D% o4 m$ n2 {
2 i5 `+ c* g- F' L  n
聽日整啦咁我=.=
+ X0 [4 T6 l) v: x( Y
蟹粉﹐我而家draft緊一個。。。。比幾個字我啦
Originally posted by michael86 at 2005-7-2 12:34 AM:- G# ]5 ?+ @" {
咁又唔係怕既~我係尊重佢jei
$ Q( e6 @% c" N* b1 ~8 |
# A5 X$ \; J2 ~" \呢句係怕老婆既人例牌台詞???+ ]4 p3 v7 o# e3 `% e* |
wa, lesbian... lol
Originally posted by srfqt1 at 2005-7-2 12:32 AM:; N$ M; i8 c3 y* e5 d. q
( ^* ]' g% K7 \* R6 f4 u. t7 J6 s

8 k* H. E1 j9 m3 h0 j. \唔駛驚做老婆奴
% M  H3 E" E; W9 o送你一句老土說話" ?' P( f6 H' b" O0 `4 h( F0 W
「怕老婆會發達」" l2 D: v3 n2 }. W9 [
我等你發達呀
9 a4 ^4 E% e5 x7 X$ g

' P3 h; H: x9 b0 a6 A. XModification: 8 c1 B6 S4 b. K- w
怕老婆個老婆会發達
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
卡妙響到嗎???????????????
anyway, times new square?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。