<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rika at 2005-7-2 02:47 AM:; s4 n4 G# \; t0 m6 H; A% q1 A' t
0 g0 W0 `" Y7 P6 q
嘩~ 我都想見識下,係咪搶住要架?
* s5 R' X# y( A我聽人講話係架喎
7 l# o; x4 |* s# X
9 d4 O: d5 H- @0 X3 S
問吓 john sir 佢老婆係咪咁
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 02:51 AM:
' W+ ?6 \# Z; s8 b, i; R, z: o
8 L; E% A' w) [" I
" C9 N4 {: t' o( h4 l5 u因人而異啦, 係嘅話, 可以用飢渴嚟形容
' p# ^% F7 h/ c3 r) E/ p5 k姐姐其實都未到虎狼之年, 不過有虎狼之需
: c4 V  U/ Y0 h. e. M0 x- T但係你個國藉又,同男仔你會覺得好唔得呀??? 好多疑團呀
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 02:51 AM:
' ?0 {8 m, p5 c/ m7 |
8 v9 J9 k" O1 N2 m/ R
$ f1 C3 I0 _: r) Q因人而異啦, 係嘅話, 可以用飢渴嚟形容
+ s) g& E! j+ ~# \/ g姐姐其實都未到虎狼之年, 不過有虎狼之需
/ o; x6 K/ E1 r/ {7 z如果有個好很很很很靚或型既男仔,可否令你同vivi姐心動呢???
Originally posted by Rika at 2005-7-2 02:55 AM:
. k5 w* c' q# M- z! k% a+ P' X+ Q% v  E) @
但係你個國藉又,同男仔你會覺得好唔得呀??? 好多疑團呀
  J2 A7 O9 E+ i6 O* N! Q: {5 b7 V& [1 i* P% b
双重国籍 ' _, C5 ]$ a: i0 [  z, N
男又 buy, 女又 buy 都係為咗滿足唔同嘅需要
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 02:54 AM:
7 p# H6 D- L9 e' _# u" G* P: X8 J. }6 z2 l" c
問吓 john sir 佢老婆係咪咁
/ z+ z, g5 B, T# J0 ]#14754 我估佢答左係
Originally posted by Rika at 2005-7-2 02:57 AM:9 R5 W9 O) v: _
+ ^7 A7 T9 c* A. b" t* D
如果有個好很很很很靚或型既男仔,可否令你同vivi姐心動呢???
7 Z4 A( ?: ]0 t) p
篤篤曾經令我心動﹐但最後都好HURT我﹐所以我已經對男仔死左心架喇。
Originally posted by Rika at 2005-7-2 02:57 AM:
$ e1 r. |6 O2 z  \/ @" `3 ?) x
2 S" k( K0 M4 r如果有個好很很很很靚或型既男仔,可否令你同vivi姐心動呢???
, n6 Y* ^# Z) D% O/ d  M( {2 z8 }
1 Q2 t6 |8 r, n( b5 n: j2 Q姐姐响大学做 laboratory manager, 每日對住好多仔仔女女, sexy d 嘅都会有霞想
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 02:59 AM:
: v9 G7 c5 r% Y9 b' U
# C/ {6 o8 L# m+ N  |篤篤曾經令我心動﹐但最後都好HURT我﹐所以我已經對男仔死左心架喇。
7 `6 s7 D, D1 [/ |  _
靚仔或型仔,佢邊飯呀=.=2 ]( p* s6 @( O
咁易死????
+ u' O! M. I, h4 D6 l5 y
: h( a' A1 c7 }4 {2 t[ Last edited by Rika on 2005-7-2 at 03:01 AM ]
Originally posted by johnwu at 2005-7-2 02:48 AM:
" F3 g" D7 B( K( [- p
0 @0 q" A8 Z$ u( W7 P5 C9 _9 \5 G, H* I! P7 Z) N
dead....
: v' o* |4 h* S% r- J

' E% N6 }8 w1 @" I馬上風 + 笑喪
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:00 AM:
6 L& r2 [! J, `* M
9 o8 Z8 @3 [) N) i靚仔或型仔,佢邊飯呀=.=
5 j8 C4 B" q. W3 n
唔想提尼個人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。