<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:08 AM:
3 E. h" w! v/ z; d8 ?: r/ X! I3 o: x( x3 \
單﹐最鐘意容祖兒
5 b) g$ m! Q" l: m) G
一D都唔鐘意男仔??? 見到男仔有咩感覺呀??? 天生架???
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:08 AM:
) A, s1 ^7 q" o& J8 q2 Y
" j8 @; J( ?5 ~7 o% }單﹐最鐘意容祖兒
% t7 h2 s. D6 @6 y高音甜﹐(中音準﹐低音勁)﹐尼樣野HIFI發燒友先聽得出。
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:05 AM:; _; @; y) f/ V6 d& D6 G
! G6 r' S6 [8 S/ |7 D  e9 E/ e
你個名好長,我可以點叫你呀?
' Z8 l) n$ W7 c0 i& h5 P/ |4 g# D. J! D7 D
蟹叫我 sing 姐
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:08 AM:( C; y8 i1 ~# r$ K/ i( W/ a, ~: c5 j

) \  v0 [2 r  s4 R2 R6 ~你都可以試吓人之中搵, 命中机会率可能会 double 4 u; ?; T7 P5 J& O
放開傳統觀念, 放膽嘗試, 好多時会有意想不到嘅收耯
2 }# R3 M5 a: {* ^我呢世都唔會同男仔進行呢項活動 只歡迎女士/女士們
" X  W+ e, i& V5 h8 i4 x% I7 [
9 G9 {  O/ s1 z, i! w& j9 N! y[ Last edited by Rika on 2005-7-2 at 03:12 AM ]
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:09 AM:8 d- O! J4 Q2 R/ s% Q
: j- \: a# d  }' u
一D都唔鐘意男仔??? 見到男仔有咩感覺呀??? 天生架???
7 G; n$ L9 s( @; T7 @; pD男仔成日蝦我地女仔﹐搞到上黎EF都要扮男仔先得﹐信得過既MEMBERS我先會透露身份架咋。
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:08 AM:0 ~& W) u5 U* T+ S
' c5 y: `6 a" [$ j6 t. i  _
單﹐最鐘意容祖兒
; }6 u. t6 a8 ]+ h) ?6 A

; d5 [3 `* S7 D% b  _我呢排鐘意 2R, 有双飛 feel
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:08 AM:8 I. a7 n8 _, N3 L9 ?4 |
6 j0 E! f/ M; l
佢地唔講,我都唔知你結左婚添~
: L- z( ]! f: z: R
rumor
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:12 AM:2 T8 ]6 ^2 N! Q7 H) S+ V' `
! d* x- T- t3 B5 [

; L6 |$ A% T4 q( G我呢排鐘意 2R, 有双飛 feel
" A  |1 w6 s$ n6 H$ o6 t/ ]* P* Q
兩個係澳洲人黎架播。。。
Originally posted by johnwu at 2005-7-2 03:13 AM:9 _- G/ j1 n* c; P, ]' n- [2 n: Z

$ x. }0 z" w: J) lrumor
! j4 u( @- ?) n: B/ J4 }真真假假,花色香皆看化
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:11 AM:( F8 {6 T/ K2 {8 L/ Q6 y8 D3 G

* {- m& \/ e1 }1 G! p我呢世都唔會同男仔進行呢項活動 只歡迎女士/女士們
8 I) ^; a- m- @) P8 q2 S& F' Q: c" E( U7 |( P
[ Last edited by Rika on 2005-7-2 at 03:12 AM ]
5 g5 x5 d7 h$ \" `0 h
6 d1 X9 s% t4 B+ f我細個都係咁諗, 不過有 d 嘢話唔埋嘅
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。