<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:12 AM:
9 M; j% E, p4 o* z) e
* F5 Y8 j9 _" O  M( k我呢排鐘意 2R, 有双飛 feel
) ]6 P! j/ a: }* N你呢句都講得出,你中毒好深,應該返唔到轉頭
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:13 AM:
1 N1 Y' z( z$ ^/ i, e, `8 @5 w
" Z5 ?- n+ z0 ~$ w; ]& ^4 D兩個係澳洲人黎架播。。。
0 t6 M( U/ [; i$ u, _
0 Y$ K' w2 Q4 U0 N& |
霞想係無分地域界限
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:12 AM:. _3 d$ V2 `1 O6 V2 W" C/ X7 ]

7 X2 M. G# c7 n) P) cD男仔成日蝦我地女仔﹐搞到上黎EF都要扮男仔先得﹐信得過既MEMBERS我先會透露身份架咋。
+ `4 {$ v( h$ k. x/ A如果有個好男仔,會唔會接受呢?
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:14 AM:
, t$ P6 C# v( N4 e+ a2 f' P. |. K; Y# K, |7 a0 u
你呢句都講得出,你中毒好深,應該返唔到轉頭
+ Q/ \0 H4 C- s  a% i
3 V0 E! Q' }1 L% ]. E+ [8 D  P
姐姐淨係鐘意向前看
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:12 AM:
+ n- J1 @0 Q( O& O" d+ H
. x1 r" [, h& q, P' F5 rD男仔成日蝦我地女仔﹐搞到上黎EF都要扮男仔先得﹐信得過既MEMBERS我先會透露身份架咋。
% S0 @: F2 t$ ^* ]5 I& n
6 {1 m7 G$ _( ]! w" L6 T
同感
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:14 AM:
; \" _2 C9 e, U5 R) e. x0 V& o
& d/ a8 T3 y" Z, b3 V9 @' R我細個都係咁諗, 不過有 d 嘢話唔埋嘅
% Y, p9 W1 @9 B( N1 a! l# [% b
我唔細架喇,女仔滿足到我所有既需要,唔洗搵男仔喇,留返比你啦
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:16 AM:
$ e" E% [6 Y* y4 d) M7 r4 n7 L; |  u" |& Q$ q
同感
/ J3 J, S! e* w' l9 ^# g一DD姐我覺得,有D傻架
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:15 AM:+ E# v& M  C( l  b

( U+ I; E' K8 d: I如果有個好男仔,會唔會接受呢?
6 E6 X2 m1 {) a  u
要遇過先知
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:16 AM:4 K* i7 r' Y/ Q4 f$ _4 H
4 u% L* j& c0 B/ l- A
同感
( X- S. W: |9 {. S! K$ j係囉﹐尼輪成日比人篤背脊添呀﹐做女仔比男仔蝦好慘架﹐所以都係女仔好。。。要個TOMBOY一樣
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:17 AM:
3 d, K% R+ s8 w
/ _% r; [- J  \5 {3 x0 U要遇過先知
7 v- f% S+ @4 R+ V仲可以準喎即係
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。