<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 12:59:
( [) n. r4 F; N3 L7 v  O咁耐仲係冇人
8 S2 l+ \2 L- x! b) S# J- B+ B6 H
有呀
Originally posted by hoho886 at 2005-8-20 01:02 PM:( l* r4 a/ x7 Y3 t/ E
  h( F- h) E  S+ x
有呀
" R: }% V% D, P. e你知唔知我等咗你好耐,大佬
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 13:04:9 @3 o1 h6 O, r; k
% Q" g+ N0 a  [( o' Z& Y  a
你知唔知我等咗你好耐,大佬
+ e, i) [, ~  c呢到都冇人,咁咪唔入黎
Originally posted by hoho886 at 2005-8-20 01:08 PM:
% A3 P" L# c7 E/ ~  n+ D, d
% W& N+ l5 J7 y! n2 ^呢到都冇人,咁咪唔入黎
# J' C: C6 v* G" O- t係呀,真係冇咩人
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
hi~~all
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-20 13:47:" O6 {9 A! M6 L. d. y0 ^
hi~~all
- z  N; q9 U- B: f9 e4 i
hihi 雀 + J- A: i, ]0 M3 Z7 n
886 all
Originally posted by hoho886 at 2005-8-20 01:48 PM:
! Y& k; n9 @# l* m2 N7 P% l& w0 Y5 w
hihi 雀 4 [# V4 t' [" Y% g& E/ ]
886 all
* S# _9 G3 g( c! N2 K3 t  c! @7 h
hi&88 hoho
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-20 01:47 PM:
- H) M* h+ V9 S# Shi~~all
+ t! x, U" G) r: G! H" d4 }hihi  雀王+ M- g7 `# y8 {
係咪謂緊雀
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
noddy120??  w) P5 {. h# t" ]2 v
邊個泥
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 01:52 PM:6 b2 s  Y: b& Q8 }

: q7 w" R# H3 `# yhihi  雀王
1 x$ |- D0 F7 E8 F係咪謂緊雀
! @# u- o. V, J% g  F  s0 d, T$ b
慰妻@.@?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。