<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:25 AM:1 y+ Y) r* z" K6 Q! R/ m) M9 p
( Z: d* N- Z& N, B' V1 h
但係做番個真正女仔又唔得禍﹐D男仔會騷擾我地家麻。。。所以都係繼續扮男仔﹐要TOUGH D﹐唔好再被人蝦
/ Y/ O" Q1 `, A9 C% ?

% f: q! V( j' G; p8 ~' e5 P; i8 Htough 過架喇, 不過人言可畏, 無奈
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
哈囉!傾緊乜呀?
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:25 AM:" a. q+ C9 v/ s& t; d( o% A
7 u, E/ ^: r! i4 K. c9 D
但係做番個真正女仔又唔得禍﹐D男仔會騷擾我地家麻。。。所以都係繼續扮男仔﹐要TOUGH D﹐唔好再被人蝦
5 U* m* ?! U: C, q. o咁大獲???
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:24 AM:
: D6 O- v5 P( R% m! d+ F+ w, F7 O& B; ?9 @
唔洗扮喎我覺得,唔扮野,做自己,舒服D
% w2 `6 K7 y# n4 O* Y
# }+ i. M$ x% Q+ G( g
環境逼人帶假面具
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by toro at 2005-7-2 03:29 AM:
. i, p# B2 U: E+ z哈囉!傾緊乜呀?
" U5 G  [! _/ k( N$ T女會員被蝦
you 2 are very good at 扮....sing, vivi 1 |( k& n6 G! A2 ]9 U
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by toro at 2005-7-2 03:29 AM:
1 O8 e/ d! m3 i8 S+ I6 p哈囉!傾緊乜呀?
% K: P, c6 }$ h1 n. h6 Z) M! b( @7 v
蛙兄好.... 国籍問題, 面具問題
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:29 AM:% c/ B; Y! G) V8 c/ Y. V

9 h: P2 w& c- Z女會員被蝦
  M' C4 L, ~, I9 H7 x' B邊個?
Originally posted by johnwu at 2005-7-2 03:29 AM:. L6 O4 e; [( _( z4 ?9 J
you 2 are very good at 扮....sing, vivi
7 s  ^! A( o/ a" A* y. L
# Y1 _- G% c+ m8 B# N, t
時勢逼成。。。無可奈可
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:26 AM:, j  L) Y8 w) E
! Q' v6 i5 I) ~; X3 K
善解人意? 佢衰到想我帶埋 d gf 番嚟一齊.... 唉, 唔好响度講呢 d 嘢, 一陣又俾人虾
5 x7 l0 ]) g: n. V! X" H
人少少,無人會追蝦架
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。