<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by johnwu at 2005-7-2 03:29 AM:" J% m: _$ r8 w/ P7 d
you 2 are very good at 扮....sing, vivi
1 N9 Q. ]4 _6 _% ~
# E( f8 l$ h" B; E6 X! j7 C
+ V- K( i: U( h; v
係咪連你都想虾埋我地一份呀
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by toro at 2005-7-2 03:30 AM:
) Q6 L. ^; V4 o! s1 {5 ]9 y# ~
" u$ B1 D% J  K邊個?
0 n' w. S( G: a/ z. R9 k! e3 p
vivi & sing
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:25 AM:
$ E% D8 V9 E$ X  E" u1 j
) O3 u, k% j( K; w- x) X但係做番個真正女仔又唔得禍﹐D男仔會騷擾我地家麻。。。所以都係繼續扮男仔﹐要TOUGH D﹐唔好再被人蝦
( j4 u5 y8 A/ ]/ x# b3 @3 a
嘩,你兩個又玩呢d…唔阻你哋
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:31 AM:4 d- G: j  |# c( ]% N6 C7 K7 |: P) K
& y5 I; N) D  m' e2 i2 ~2 ?
人少少,無人會追蝦架
' h( c4 m* o3 T& D: n! `

) p( A6 m3 s: p0 |* n1 ^有人冇嘢做, 最鐘意追虾.... vivi 同我都受唔少
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:28 AM:
  g1 n# {, G( p) E+ [  _+ @' p+ D( s& @- ^- [1 o) x
tough 過架喇, 不過人言可畏, 無奈
' k9 t: j* j. ]* K4 e4 {) a
有D咁既事,會唔會係誤會呢
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:31 AM:
# }  O- K0 `2 u2 B4 Q. g6 V9 I' f+ ~

$ l9 d. a& W7 W" P" _4 U; S係咪連你都想虾埋我地一份呀
- b3 D; y. X$ D
# i" [. B7 R0 d4 l! z

5 o$ t! p1 c0 w3 s! UYou guys are so good, no way I could 虾埋一份 lar...
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:31 AM:- f& Q6 ~2 U6 j9 B+ N

$ f( s. [. g$ W$ @* Avivi & sing
2 j( d* A! f9 o9 y! l
唔係卦?
Originally posted by toro at 2005-7-2 03:32 AM:
( ?4 S" i+ _* R4 z
  _0 Y* N6 R0 v嘩,你兩個又玩呢d…唔阻你哋
$ _8 f# \) i: h# Z7 Z2 |所以話﹐響26FUN上面做男仔係會好D架。。。唔通真係要趕盡殺絕﹐要我地告別EF﹖
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:32 AM:% w! `/ D' M5 X
7 \8 F" C4 q8 O1 E" X  g
有人冇嘢做, 最鐘意追虾.... vivi 同我都受唔少
5 ~" D% \; O% V9 E% k: E
我幫唔幫你呀?
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:32 AM:
$ M" Z* a4 v9 Q  j- |$ W
* S& b5 V* ]; y, i有D咁既事,會唔會係誤會呢
; o1 P' K2 {$ \' u. @- v9 z  ]( e% ~* g- U: d
一次就誤会, 多次就後悔! O0 C2 e0 l6 G# j& f( `7 S
(後悔任人虾)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。