<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:46 AM:
3 z7 F6 g# a0 F
4 T5 r8 R3 v* o6 _7 `" m6 n你夠膽質疑英語老師﹖我做MISSY好惡架。。。
+ J! f: B+ Y" I又惡又被人蝦=.=
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:48 AM:
7 A1 d( S/ R) E0 }; d# @- y* L2 V$ J0 X. X9 U& P# w' V, p4 u. Y7 X
最緊要你明白姐﹐唔好見我係女仔就黎撩我呀
* u7 I3 w3 p; R/ \! U3 o你邊日係邊日唔係記得早响…我驚攪錯
Originally posted by toro at 2005-7-2 03:45 AM:
2 g3 i  b. D+ D0 _! e3 G' p: c; O' c, ~& g( Q% o, i
一定啦!大佬!你接受到就恐怖喇…
6 r7 E6 Z# p4 H! o
" F" C7 f) Z( w! U4 z
我接受到
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:50 AM:
# R! H2 s! Q- Z+ J& M; }7 c$ v5 N# X. E
算啦, 我哋都唔係 d 鐘意小事化大嘅人
, E0 Q+ S( @3 Z) `/ |( ]
咁就忘記佢啦,唔好耿耿於懷喇
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:50 AM:
( A( k- M- a' u) L& r8 [$ ?% w$ A! Y" J  Q( N1 F
又惡又被人蝦=.=
0 U0 }: _) R4 h惡勢力既野﹐唔係用文字可以解決架。
Originally posted by Rika at 2005-7-2 03:50 AM:% O* V" n7 }' e2 s

+ U6 I  B& P% d7 E8 S; k: U又惡又被人蝦=.=
) F' R: P- `9 m8 H1 F+ q2 `, b% q" \0 R5 w2 f
Vivi 教英文先惡, 但虾我哋嘅人係無心向学嘅....
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 03:51 AM:( Q4 @! v& Z- K8 p
3 r4 F# y/ D3 Q) V+ S9 z- ~3 _
/ k/ D' ~& V# m
我接受到
! r+ w" J- b" U
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 03:52 AM:
, [7 S( x; Q! m+ i: U8 W! L- X) C: @7 X' k3 ^, [. U
惡勢力既野﹐唔係用文字可以解決架。
! t: O# O% |. e% d我都想見識下喎,邊樹有? 你真係幾唔好彩喎,我一路都無見過
kaka , john 你哋有無msn ga?
Originally posted by toro at 2005-7-2 03:52 AM:: W& _5 E1 U3 v% n5 a

) E9 U' u* H1 |  C$ s5 |
$ O5 |/ D: l: g7 Z$ V/ @9 x1 \, W請你唔好帶歧視成份﹐我好撐SINGSING架
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。