<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
going to lunch.. talk to you guys later!
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by johnwu at 2005-7-2 04:04 AM:# S7 i- l* k. k- S$ q: y5 S
going to lunch.. talk to you guys later!
( r2 z) B  V# y

7 F5 h8 \% _0 i- Q' N% s4 i  xenjoy your meal
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:03 AM:) N3 @: C3 f% Y4 `; W
0 m0 [' h6 A& ]$ Z
' |8 R& {6 b, |
係要變心都冇符.... 我都背住我老公偷食無數次, 我知佢都有
7 U# O- `* J0 i9 \
吓?可以打去絕情谷wor....
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:03 AM:
9 j, ~2 k% f+ |( S
/ k! S( i/ B+ n; H" k& R
7 I$ }7 i  M4 t, h7 p係要變心都冇符.... 我都背住我老公偷食無數次, 我知佢都有
) j( C# w! K5 O& k. @4 O2 e: L5 u
你點發現ga?
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:08 AM:3 b+ r8 o) r; i6 P  C% L& F

9 B1 t8 F( c5 T吓?可以打去絕情谷wor....
. R! f, a6 s" a5 R+ ~- z0 o) l8 T5 C8 C9 ~, M0 A0 ^
好呀, 有時間我会捧你場
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 04:00 AM:' e8 g4 }9 k% J6 X$ `
# t) h$ W+ Z1 _5 [. R
講時講﹐我有好多個月都無見過我個女友喇﹐真係好驚距會變心。。。果邊甘多靚女仔引距。
+ W+ X' e/ Z6 `搵過個囉
" e8 g: s# u2 B9 Y- Q
( L) _  d1 J, J: I! _6 a[ Last edited by Rika on 2005-7-2 at 04:14 AM ]
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:10 AM:! h" A6 M+ p2 `& F1 `* y- Z$ W

* }; a7 @! m, V; `- x$ b2 \
4 U" M- W6 N1 }2 R好呀, 有時間我会捧你場
$ D% }7 Q( X" P6 |6 u5 M! u2 Z唔係呀…我講電台呀!
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:09 AM:3 Y' ]$ K8 g: ^8 Q1 M6 t+ l
8 U2 c. V: |2 m$ Y- _
你點發現ga?
# \5 n; o1 F& R8 V6 f5 x$ I
+ d% [/ s+ m! P- j7 B( \* x我哋同埋一度做嘢都 sense 唔到我仲係女人咩
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:12 AM:
& d' w$ {' `+ v$ q, S' w# g9 u' k  K" Z5 u- F
唔係呀…我講電台呀!
: w" W, {8 O' x7 n! T: q( A$ h% b
" d% S! k% h1 v$ B4 v; h8 N/ C我以為你又响戀記搞咗個絕情谷添.... sorry, 少捧你場
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:12 AM:
7 O; M, z6 l6 P% x0 }6 ?1 D) o! y: K& t7 n3 H
% K/ O- U  v6 o' O' ~& e& m: \( a
我哋同埋一度做嘢都 sense 唔到我仲係女人咩
4 V0 d7 q4 @0 E5 R4 o咁佢响工作場所偷食定私底下响外面玩?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。