<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 01:56 PM:
8 ~3 y6 A/ V. O3 z! j) [noddy120??  Z% `0 e. p4 B  Y5 N; }( R2 H6 L4 `6 C
邊個泥
$ ^% a$ ^9 O1 |- i3 Y咩泥???
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 01:57 PM:  ^8 I+ X9 W& Q3 p7 S& V
. ~; D* J0 q' Q% O8 b+ Q% n" C' g
咩泥???
& P3 P& U9 X; t' O) ]) t
名?
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 01:57 PM:! _8 w3 V7 \6 o5 C  R+ V

1 T; d9 P9 S& B/ w- |慰妻@.@?
: r# ]+ G- f2 ^  o乜佢有妻子咩
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 01:58 PM:
& E& d- _' h3 Z$ \( _& V
4 Z% [. U" E' a  z3 {乜佢有妻子咩
3 u# V  n; T9 \' @" t佢話有既?
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 01:58 PM:
5 {. C+ Y  Y, D3 |& R/ |, j* _2 ]
名?
* R5 Q4 D) n/ G) k你心上人??
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 01:59 PM:
9 }8 [% r2 q4 f, b+ P
. q9 @0 r3 ^' T& \( T  I佢話有既?
" I/ \: ^6 x0 W! I  V, f佢有講過咩???
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 02:00 PM:: @7 _' ?- @2 h

& i3 u; B4 l8 v$ ?% s# d你心上人??
9 g% i" \9 D- W! C( ~

( q) A1 G: @9 M& z& H: n今日add左我
1 y. Q8 R  N. R0 E有女送上門都唔驅
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 02:01 PM:0 g2 W' \0 d0 S1 U/ D( s

' ?2 T" B- y1 C# e1 B佢有講過咩???
5 |4 C$ R7 v, ^
有:cool:
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 02:02 PM:
. b# M. R, I4 Y3 \' E) r5 J( O( H, Y! q6 W

, D% V1 R0 p; D$ v1 q今日add左我
* t* n1 E5 y  h( h! c' }+ a1 }有女送上門都唔驅
4 Y' k; M% a- A; b8 l% u" q
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 02:03 PM:5 T) F$ N5 E& X+ h; x' p% Y
$ O' a. g# L$ Y2 y; O: _
有:cool:
8 U- X6 M, i1 m2 r& P幾時
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。