<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rika at 2005-7-2 04:11 AM:: s, K* L% e! L, ^3 t! b9 @1 ^7 ]( r
- V3 s2 n+ G+ ^9 M8 O9 K$ ?; A: \
搵過個囉/ I' Q  }  ~( Q) U5 ?1 X1 ~& r1 ^
2 D6 w1 K$ p" T1 Y+ ]3 V
[ Last edited by Rika on 2005-7-2 at 04:14 AM ]
& O3 F  I' a, N2 `7 M- x1 _
8 d  ?; s) y2 S$ ^9 G- e; E- mvivi 冇老公架
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:14 AM:) G1 H  p0 O: n. B4 g4 A

# H) B: X; M0 K7 K9 [* n* w
' t0 _, S" B5 T# C8 L/ x! X8 ]我以為你又响戀記搞咗個絕情谷添.... sorry, 少捧你場
7 }. [' p: ?6 O% h. o
嘩!去到婚姻問題我唔識答ga!人哋嗰d至係專業
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:15 AM:
; q. W3 T4 Q# H$ s
, R0 m0 _5 U! t" Z( E. }, B6 [3 X5 d8 n% r
vivi 冇老公架
( m" l! Y3 R. Z4 L& M; \
我睇錯 sorry~
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:14 AM:
3 Q  w) Z, x2 n8 ?, U% C3 Q" q- I- n: I9 ]) Z
咁佢响工作場所偷食定私底下响外面玩?
7 ?3 H! q3 J) c/ D. w$ b& f' g- ]; r' A! `- [
佢响我面前都好檢點, 但好多人見過佢同 d 女学生眉來眼去, 同埋佢去 conference 唔一早同我講定我都好清楚係咩嘢一回事
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:19 AM:
0 R  W/ N5 A) p' O  X" `! y
  w; {$ L, F7 X7 i; N$ D
# `$ S# f- k( i佢响我面前都好檢點, 但好多人見過佢同 d 女学生眉來眼去, 同埋佢去 conference 唔一早同我講定我都好清楚係咩嘢一回事
- K, P) C, Z3 v- y
咁有無暗示過你知咩事呀?
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:16 AM:
5 D" V/ O, G3 a$ @2 d
) U/ \% G# C$ j) Z. ?  m嘩!去到婚姻問題我唔識答ga!人哋嗰d至係專業
" x- f! u- r2 [+ c+ t* ^) y
! i. Z6 w2 T9 h1 h# ?
我諗呢度有結婚而婚姻有問題嘅 member 真係絕無僅有
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:21 AM:, }* F& O  q0 E

7 k- m0 D* C, ~9 _- u4 m5 O) J% L
! g( }1 Y; H6 ~- Y8 W& o我諗呢度有結婚而婚姻有問題嘅 member 真係絕無僅有
& ~2 Y% }# R8 d  P( _6 K& b) t
係囉係囉,未有仔女呀?
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:21 AM:
, K( I8 [- d# T) k! F  T3 ?4 Z  l; X& y: a
咁有無暗示過你知咩事呀?
, N8 X) s! \8 M7 l1 i% z8 v
9 H5 D! Y9 a% j, ?' M; H
我諗佢都知我知, 不過扮唔知, 其實我同我 girlfriends d 嘢佢都好清楚, 仲完全唔介意添
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:24 AM:
: }$ p8 J3 u+ D$ e: b) {+ ^. X. u

7 J& E5 l9 u3 c; d' [2 E! A: K我諗佢都知我知, 不過扮唔知, 其實我同我 girlfriends d 嘢佢都好清楚, 仲完全唔介意添
, D& ^- k! `- X% s你都算係好大方架喇﹐可以忍氣吞聲。。。
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:23 AM:* ~  z* J% S8 b; R; U# O
; H: q3 }9 ]) Q2 N
係囉係囉,未有仔女呀?
& F( p; `' t3 r" u0 M; I7 O

# e6 k9 |2 l' d6 q$ p; V/ G; a/ j仲讀緊書, 點生細路呀, 再者我双性戀呢樣嘢第日 d 仔女發現咗唔接受会好難過
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。