<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:24 AM:5 [; ~! ^; X4 A5 `
/ N4 b! Z+ }. \7 h/ h+ n* W/ {% N. f

- X; @  ~( D4 W0 f9 \我諗佢都知我知, 不過扮唔知, 其實我同我 girlfriends d 嘢佢都好清楚, 仲完全唔介意添
  V5 D6 r- G; O
有無考慮離婚呢咁?仲有無愛情先?結婚幾多年呀?
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:27 AM:
! X4 |4 n6 m7 Z: G! {: L
+ Y9 S, G" A) t) h$ y( P) R. E: K; q9 b$ `  X7 o
仲讀緊書, 點生細路呀, 再者我双性戀呢樣嘢第日 d 仔女發現咗唔接受会好難過
/ G5 B/ I+ W, i0 D無細路好辦好多!
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 04:27 AM:8 ~! l5 V5 }& i; c

9 ?# }0 y% n+ z, E8 l4 q4 }你都算係好大方架喇﹐可以忍氣吞聲。。。
6 g# ?. P1 Q% W: W

9 B4 m8 ~; [& E; f% J冇辦法, 經濟上我地目前係唔可以冇咗對方, 再者佢係我唯一一個男人, 我好死心眼同死硬頸, 我暫時唔会識去接受另一個男人
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:30 AM:
2 V. P. R$ T( p( p, ?8 {" K$ f& d( [* i: k
6 n9 q) y* F7 A7 Q
冇辦法, 經濟上我地目前係唔可以冇咗對方, 再者佢係我唯一一個男人, 我好死心眼同死硬頸, 我暫時唔会識去接受另一個男人
' i2 x. W6 N* ~3 A
點解呀?
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:28 AM:
0 I' N  t. m& l! G$ C# N
5 K& ?/ v+ |3 _; S' q有無考慮離婚呢咁?仲有無愛情先?結婚幾多年呀?
, K9 t' E$ w0 `  @; r- W; Z, V' y
; T) H  A/ b/ o, E' A, O
其實未正式結婚, 不過訂咗婚七年, 愛當然有, 不過唔再係熱戀, 似老夫老妻多 d.
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:32 AM:
0 h% ~  ~+ r- ]+ F- r6 U5 E1 _" W/ V9 x
點解呀?
; r2 {9 y0 p9 u
) J( A6 b( l% C, R8 ~' B: j
因為响大学做助教同研究生嘅人工好少, 一齊生活会負擔少 d
為何世間不可能接受女同性戀者呢﹖不認﹐不認﹐還需認。。。但認了又如何﹖
% k5 W" w: s- S; x0 }/ N: F# Q2 ~( |; ]; p1 H# k5 E* N: A2 H
被人歧視不突止﹐仲要被人當玩具任耍。, L/ E+ [" g, d* h8 H5 u8 M

; B! L* C4 ^. T& D! F3 d% x7 h" {7 Z下次一定要帶眼識人先會再表露身份。
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:33 AM:
( E" }9 n, U! S! F0 }8 Z; F
4 Z2 z& `+ a% b  D- M2 c( [' `
" H- [2 G/ A0 c3 z4 i! v其實未正式結婚, 不過訂咗婚七年, 愛當然有, 不過唔再係熱戀, 似老夫老妻多 d.
' B+ m) H- `- _  t" V! b: C' v咁早咁諗好難對成世嗰噃…
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 04:35 AM:
7 j! ~  H  P" c9 y為何世間不可能接受女同性戀者呢﹖不...
. A$ O7 T% ^$ p" C唔好咁灰
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:36 AM:( C, s  z: N% u+ e, f. x9 d

0 p; g! S# T: d/ u9 ~咁早咁諗好難對成世嗰噃…
# u8 F( |2 l+ p+ j0 E8 N
0 N6 {) e) b& U( ^$ J! H
我性恪偏激故執問題....
. b4 X" f3 a' V不過我要熱戀 feel, 我 d girlfriends 可以俾到我
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。