<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-7-2 04:47 AM:
8 e4 f6 g- W2 P8 U9 A. ?4 H6 R1 o+ g! N  \' O1 g2 P8 Y/ z$ n
希望你可以保守秘密啦﹐我地信曬你架喇
! [: h" F5 B: c  Z6 x% d
我希望無人追post啦咁
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:46 AM:
9 Z' k* e# l; }9 g2 y  Q: r% _  Y
我都訓喇!再傾啦兩位
3 a; p% t. v% _# G
# |4 L7 U  j( j0 K1 r! abye 蛙兄, 我都 sign out 喇
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by toro at 2005-7-2 04:50 AM:. c* Z7 ]: N% H7 u$ o+ D! N
3 N8 O5 n- {6 ^% l, r
我希望無人追post啦咁
/ r( m2 _! z4 L" W  j, _8 [
' [' ~1 v  K) Z& S8 E3 w唔好刻意渲染我係唔介意嘅
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-2 04:51 AM:4 l$ T& q/ Y$ G& h, T

! s& D; z! t3 `$ }8 J' r3 |1 W/ p! n' j: S
bye 蛙兄, 我都 sign out 喇
2 j/ g$ [, l: |
拜拜!唔好咁愁喇!
長眠先~
嘩!今朝無人來呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by stone86 at 2005-7-2 11:20 AM:
4 e$ a  C7 e0 t! c" n* W嘩!今朝無人來呀
7 j9 W# E" r4 V( ~/ |' q9 k' l& C
9 J  ^1 \: b" O* l3 j; o
hihi石仔
! ]: c: ~7 j: g我黎左呀
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
嘩 HOHO  m, \! I3 o& V' }( w
您的相好正喎
. G/ F/ q" |% h. e8 `好有威勢/ y9 a- q5 c" v, k) G) Q
正呀
~夜越暗~ ~星越亮~
hihi hoho ' W; d9 ]( \, w
hi stone
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。