<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 04:44 AM:
7 e  f# }) {' u. a7 r牛丸爆起上黎真係唔野少
" J* [! P3 s" ~  q1 x$ Z9 @

4 {* a& N) Z( H  V  T* Z張相令我諗起另一d 野
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 04:45 AM:# s& _5 b. |( O" l" U
唔﹐大家早D透啦﹐你地玩得都幾過份.......# r& p" c6 w, l# \) {1 Q6 T
呢次我最後上來啦﹐原來呢個男人世界﹐唔適合我# `7 |  g1 k) m. ~2 y+ |
hope all of you have a nice dream & life,bye......
, M3 g3 l; K4 ]  l
7 b2 w; z" I$ ?) m! U....唔好丫....我以後都唔敢了..
1 E* q; L. H2 I: S' d  J# V. s/ m唔好唔再上黎..~>_<~
Originally posted by waterfire at 2005-6-20 04:45 AM:
5 |3 a1 L4 c1 k0 C: g5 ~% g' U  m
+ g% p. g9 D' a# c% Y' s% k. b
張相令我諗起另一d 野
( _" {- D/ U2 D+ t* R; a$ F0 }* rDELETE左
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 04:45 AM:
4 z0 e1 H8 C2 P5 X2 p2 L6 |  Y唔﹐大家早D透啦﹐你地玩得都幾過份.......3 F# M- M2 m) M2 X0 E2 T
呢次我最後上來啦﹐原來呢個男人世界﹐唔適合我( k* Q# e7 \: e
hope all of you have a nice dream & life,bye......
0 u+ B0 ]2 i% \' R' o/ w下? 講真?
6 q0 ]" K* w/ u唔好攪成咁啦...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 04:45 AM:
% r& \8 T+ x5 @: q唔﹐大家早D透啦﹐你地玩得都幾過份.......
/ I* A0 z5 S. v) r! q# @$ h% q呢次我最後上來啦﹐原來呢個男人世界﹐唔適合我
6 b* G  q5 D7 O- @5 Lhope all of you have a nice dream & life,bye......
- D4 T4 Q: b& E1 \7 e
Simen﹐我聽日CALL你﹐聽晚請你去JW Marriot食飯﹐OK﹖
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 04:47 AM:, w- K9 I% N; O: }1 k# H* W
* y  P- c$ c/ |% {  {0 A: x# g
Simen﹐我聽日CALL你﹐聽晚請你去JW Marriot食飯﹐OK﹖
; m& ]; v' I/ X8 g. _. X
0 Q$ `& s, O3 f. s- \6 d# _% }: Z5 r
wait, call 埋我
Originally posted by waterfire at 2005-6-20 04:46 AM:
+ o2 K: |3 |5 Y- T/ V% ^- ^1 N; D9 j/ W2 u6 m
2 [/ l9 }" y& E: L
....唔好丫....我以後都唔敢了.., j( k6 }: q# i2 v0 s! o: `1 h
唔好唔再上黎..~>_<~
* E) [  A& }2 c走左lu...-_-...0 `& x# |. l5 [# l4 }
淋走先玩D咁既野...
Originally posted by JCer at 2005-6-20 04:49 AM:
7 x9 _( d5 v5 `. t: T: W* n& z, p% S* t% F& d& W0 t
走左lu...-_-...
" X4 d  p$ Q4 z淋走先玩D咁既野...
, Z, r; g$ V# H0 w$ T& Y& ?6 N7 M% C9 Y7 Q; a2 E! _$ z8 g; x& T& R
其實到而家我都唔知發生咩事
Originally posted by waterfire at 2005-6-20 04:50 AM:$ F, p2 l& c2 |/ Y0 ~! Y7 |

5 ]3 \, O9 v2 G. M# h3 `. _& f
+ D1 _; g2 x* R) {8 X其實到而家我都唔知發生咩事
, G/ R. @8 h  e5 a" c4 |4 {
聽日你上來, 你會知咩事: l' g7 v3 Z8 i) n7 A3 r  ]8 O
咁想玩...
Originally posted by waterfire at 2005-6-20 04:50 AM:
* n* W/ E8 w2 j) X% i: a
  M# H5 S8 b( h. s, |  s7 D
' M7 h$ j1 G- l3 ?  j其實到而家我都唔知發生咩事
, \0 U5 N: s* y4 d9 j) I我都唔知﹐可能我中文差﹐距誤會左﹐聽日一定要TUM番距。
, H& T& c0 @  Y, X8 O2 D
% A( _. n; c( |0 _/ ?7 KSimen﹐你等我啦。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。