<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by srfqt1 at 2005-7-2 10:51 PM:$ I& ]+ D( m* H2 Q. d* r
4 h) X: I7 H9 a2 _: z+ O

$ F* s# e6 o& u4 v. L5 \9 b你俾我個張係135x90
7 y1 Z! v- \& h$ Q+ `* B$ `3 z" j唔係可以自己校o架咩
Originally posted by michael86 at 2005-7-2 10:50 PM:
  C" m( r: ~7 B4 z3 Z3 B. g% x入黎踩下場先
; c. m- i! e% H: phihi~~米尼
Originally posted by michael86 at 2005-7-2 10:50 PM:
& i1 n, |/ |) G4 X1 Y9 V6 G6 ^, l4 ~6 v9 A入黎踩下場先
9 g+ f' n) D, R. ]" |
- M4 x6 Y% w- L! khi 米尼
Originally posted by Asurada129 at 2005-7-2 10:50 PM:& f# g5 ]2 p! s& o$ I1 U& @

0 ?; Q2 @9 q$ U冇~~~~就算有都係戴左mask....若個d唔啱~~~希冇心水公仔~~~我幫你搞搞佢~~
# M8 k4 T6 R9 M, K
我冇??asu真偏心
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-2 10:52 PM:4 }" E* _- b* I( M- V: }
5 K: j9 f! L1 G+ O! O- l
因為您本身就係
+ Y1 C9 m  \+ }8 P
Originally posted by simen022787 at 2005-7-2 10:48 PM:! `/ V& d/ i! i( K& E" z

2 Y7 M/ Q* w9 [- ~! Y
5 n, q- ]" r" T4 q( J就係你地之前係咁SAVE先搞到我唔貼==
4 ]  z: i  }& d0 Q8 X對~~~~~save相者抵打!!!!!00認罪吧~~~!!
Originally posted by william303 at 2005-7-2 22:50:
+ A0 ^8 k2 p, j咁唔死都冇用!等我幫你問問,我冇去齋吧好耐!我識果D女女好勁
, E1 `$ \, J! `7 m' _* q
thx~老威
Originally posted by michael86 at 2005-7-2 10:50 PM:/ h) N5 f% x, [  ~: ^5 P# I( h: V  L
入黎踩下場先
+ @8 A  x0 z7 S! d0 hhihi~~米尼
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-2 10:51 PM:
  G5 q& |7 G  T2 |' V
3 e$ m- F  T3 z! P- }. x咩呀....你識猜嘛??
; \. O7 o1 C% z2 t. S1 [- h( i1 d; L我識,你想拳腳定兵器
Originally posted by Asurada129 at 2005-7-2 10:53 PM:
' r& k3 V/ u/ m# m3 V6 X; |0 C; O
( P" Q( S- B6 D" Q1 W+ \對~~~~~save相者抵打!!!!!00認罪吧~~~!!
1 E& x! u; F* U. I# N我冇呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。