<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
大邪神 發表於 2010-7-4 01:23 AM 9 v  k( [5 S9 b( w; `, Z2 p
3 V4 O# i# [$ I4 q0 K8 m( r% V, G3 V" ]' e
# q) I: c; U4 ?4 Rgoodnicelady 發表於 2010-7-4 01:50 PM
; h- O4 f4 D7 y# j
明白!人有時總會間歇性冷漠!但你似乎對我不冷喎﹖
1 |* e9 n/ Z) R, x
2 h! ]: |4 E) U3 ~我無性冷感呀!我對其它事冷感炸
1 y9 N- N- X' {1 q2 s9 q) d" A: P
不作瓦全﹖唔得架!無瓦不能築巢呢﹖`唔係!不能築瓦屋!
& o: R1 ~$ Z9 m4 E# Z: L8 n- W! J( Z你傻左

9 h* a! w9 A/ _( f0 K2 z可能我係男都未定架!哈哈! , f2 t$ N+ q, x- |# f3 |. `
無可能有人信啦1 E: l5 Q0 t% f' o
係咪即是梅花間竹﹖咁幾時是好幾時是壞﹖好讓我見到你不好時閃開!
+ N# F6 {6 ^8 ?- M( u你要小心D呀!靚花XD
! g+ J# O4 a8 D% l5 f
" q! h" B, o1 D: A) X9 b5 l% d
正是你個名都夠型啦!人有時經歷愈多心境就變得老練!個樣都變得成熟了!
; Q% g; L* U4 m$ h; d$
# c) b; j" d, @: \/ F係呀!好多人話我個樣有三十歲嫁

- u' ~; x; i$ N  t2 c) e: J  V- T
咁你咁認真不是壞人所為喎!你何以為大邪神呢﹖不如做返自由神好過咯!1 _! J2 N" x7 l* k$ ?. k5 D
自由定大邪好呢?自由加大邪會唔會好D呀?
& I" n- y2 [. a' M: f
梗係唔知啦!你又無同我親過咀
/ a4 o. E6 x7 U: X
咩叫親咀呀? % @. H! ^1 m# D# k  u( r% I7 m* I

. `; w$ P% p1 i  B; |好得人驚啊!你不會用非常手段對我呀麻﹖ / W: N" `/ j7 K* m
有咩咁得人驚? 6 M0 A5 |2 O7 W7 p% s

/ p- X) O0 T# m' ^( V, `
到個''0添!那就不是壞人啦! % l5 `! L8 N; N3 f3 z, X
壞人都有心,只係硬心姐。
失去自由邪神回歸
做人 = 自己事 = 找好处 = 大邪神
$ V$ [0 R) _' S  Z; z大邪神 發表於 2010-7-2 11:02 AM
好難
斷背大聯盟
大邪神 發表於 2010-7-5 12:35 AM0 Q4 [) d0 _( O2 f4 [1 w
s% Z1 M' f  l
5 _% h: B2 T" y$ Y! s3 G  q/ u0 j* U* {" H& D" J9 A1 D8 Z9 L9 n0 v& G
我無性冷感呀!我對其它事冷感炸
/ }, G2 Z9 G; _riok
% p% I3 w$ @: B% E唉唷!講左去邊呢﹖同不相干的我講這種事!有點兒令我尷尬0添!1 a& m  Z, |3 P) W' [
- V2 m! F, b" E: }2 P& T3 [) Z' O& B1 l4 V3 |5 Z# r# J
你傻左

& N1 L# l+ N: o) G& f. V我傻左唔係卦﹖我傻左應在青山啦!何解在這論壇和你鬥up呢﹖up得仲頭頭是道0添!2 x# r$ e: D* t
無可能有人信啦6 H" P2 y0 g6 t& + x# ?, u6 q: J5 A/ z
你都未見過我是何方神聖﹖怎知我不是橋身男人呢﹖莫非你有通天眼﹖!  & J& K( g* m$ ~" k
小心D呀!靚花XD5 U) S4 F2
8 M3 X  ~! O& n* |5 F6 c為何叫我小心呀﹖會有何事發生呢﹖難道我靚得制有人對我虎視眈眈﹖呢層你放心都得啦!對於女性的角度我只是樣貌順眼,沒有人淋我x水!當然對於男性來講我是極具 吸引力,不然,我都不會再有巿場啦!  5 h7 {2 d' v: b- w, J
係呀!好多人話我個樣有三十歲嫁F7 [1 i) u" o: E* c$ {
2 e' k7 u7 z& o( {
三十歲又點呀﹖即是話你比實際年齡細左定大左呀﹖
( C0 F& |2 k$ J0 ~; [8 P自由定大邪好呢?自由加大邪會唔會好D呀?8 f6 ~# u
; H, Z& _4 q6 |' L對於一些邪派女性來講當然要做自由神啦,邪派愛差人(代表正氣); 反之對於一些 正派來講就做大邪神 ,因男人不壞女人不愛!            
  P# |3 [5 k. P4 m  ?
咩叫親咀呀?
1 C; T. _8 Z# n  y& V5 c唔係麻﹖呢樣野都唔知﹖咪玩詐詐帝啦!      # @. I# ]" c. @7 J1 L! t9 M
有咩咁得人驚?
/ E* R, l; f5 x2 H! b0 p梗係驚啦!用非常手段對人喎!萬一不為意燒著你,你會用這手段對我咪 死!
* C0 m' N- }2 r, E* L0 L
R" J3 r1 R1 `1 w
1 |3 ^; l8 i/ i: }" m$ ^4 O& o壞人都有心,只係硬心姐。

) T4 g- p6 q" Y+ H" D+ t# v唔只呀!仲有黑心0添!
153# goodnicelady 唉唷!講左去邊呢﹖同不相干的我講這種事!有點兒令我尷尬0添!
9 I! ~. }+ r! g" @3 y% t
又係喎。對唔住我亂講野XD
) _5 m& ]  N5 K5 w  c+ B: [% n* Z: {
我傻左﹖唔係卦﹖我傻左應在青山啦!何解在這論壇和你鬥up呢﹖up得仲頭頭是道0添!" S5 B- D: C) [4 |, K
又黎人人皆醉我獨醒?
5 q! i" O0 X; u9 }% k
你都未見過我是何方神聖﹖怎知我不是橋身男人呢﹖莫非你有通天眼﹖!6 _/ S9 k: d- j; s, ~( i  C
直覺!相比天眼通仲靈N9 a, ?3 ?! _4 I$ Z" m/ `
, A3 P* G: l' c/ @4 [" N為何叫我小心呀﹖會有何事發生呢﹖難道我靚得制有人對我虎視眈眈﹖呢層你放心都得啦!對於女性的角度我只是樣貌順眼,沒有人淋我x水!當然對於男性來講我是極具 吸引力,不然,我都不會再有巿場啦!

" \# d7 b4 Z% G* u' h
巴幣啦!知你好受歡迎啦!
* T4 }3 w6 s  }6 T8 I. q
三十歲又點呀﹖即是話你比實際年齡細左定大左呀﹖
* g; z  y2 d$ w5 Z7 y# v. v
大左好多!
) n: p* N! U- B; \1 q; e
對於一些邪派女性來講當然要做自由神啦,邪派愛差人(代表正氣) 反之對於一些 正派來講就做大邪神 ,因男人不壞女人不愛!
1 u. L0 e( s' y6 \
* j0 s; e$ g, j1 `
女人愛男人壞嫁!!多謝靚花話我知XD' Q7 D" [+ T- v% m5 E# |9 ?* x
唔係麻﹖呢樣野都唔知﹖咪玩詐詐帝啦!0 o: {% h/ Z8 F  ]  p
人家真係唔知呀麻
' u9 [$ c) `6 u: V. |* e; u梗係驚啦!用非常手段對人喎!萬一不為意燒著你,你會用這手段對我咪 死!
7 }; ]8 o) W" f7 \% ?+ ]0 c& Z
咁又唔會,我引火自焚姐。' e0 G+ B6 ]$ A3 q9 c0 p

4 L( G, c$ w) a" g  ~% d
唔只呀!仲有黑心0添!
2 x5 U, h8 @3 `: ?! a& B我黑到發亮嫁!
失去自由邪神回歸
  {& `. h2 T  v# P. h  A$ X/ V* \& b# a: ~* U
4 x' m# b, o2 B- k# r8 E

, H% y( _+ Y- h  hhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=215589&extra=&page=20
9 h& `: d4 R$ F
+ k; Y! h+ B. b+ O1 F4 OWith love and friendship forever & ever, dearest nice lady! =D
大邪神 發表於 2010-7-6 12:34 AM[/quote]3 R: H8 q" E8 }" r8 o$ W
又係喎。對唔住我亂講野XD( z/ v! f# l) E+ z/ Q
不要 介意啦!講吓笑咋麻!. ?+ Y+ |1 W; D2 K7 B  T- U
6 a- j' M7 @) K0 @' D1 y' ~
6 x+ D: d+ g2 O8 S. F3 b9 N! X
又黎人人皆醉我獨醒?
2 y8 m7 D7 w4 c% D
咁清晰的肯定我傻左﹖咁我以後將傻就傻咯!8 E; K& y! r: n' p
直覺!相比天眼通仲靈N9 a, ?3 ?! _4 I$( b+ C( r2 z5 z9 c( {
一早我都已表明女兒身啦!怎會是你通天眼喎5 b1 i, W!! B6 |. L1 M
: w) |% B7 u- [0 ~1 o5 g& E
巴幣啦!知你好受歡迎啦!-
9 N$ E6 D* w; `; }3 v/ [# _玩吓比唔比呀﹖通常無自信又自卑的人先會因過渡自卑感而自大麻!比我自欺欺人一陣先啦!& l- y. T7 K# H6 t
大左好多!# W, * x  M5 d  ?% X! o/ f, i! S
大極都唔夠 我大啦!女人最怕比人知自己年齡咯!
1 S$ \; T. s: f女人愛男人壞嫁!!多謝靚花話我知XD6 ]0 E7 h1 M6 @* ^6 f9 i/ [+ N2 {( f! n& U- j
咁又未必,講有些人係咁啫!
8 y0 z4 P4 U4 x1 h
人家真係唔知呀麻 . v3 s/ T: M+ m5 O) o; j1 o. f
慢慢你就知架啦!: R7 S" n" K# \. n. E
* ^5 f# O9 I: d4 p' j% F- d: L: [5 N" i# G& X! g5 S
咁又唔會,我引火自焚姐。
7 j6 h" K. q- @/ V4 U. L% V唔好玩呢招喎!我未儲夠帛金呀!
3 e% A$ H1 w& n# H) ^. ~
R6 F+ }0 z
8 L3 H- b% X6 M* F, I/ j) x5 J. x我黑到發亮嫁!
2 U; T) ~" p5 s. T
咁即是盡頭極了反彈咯!﹖
大邪神 發表於 2010-7-6 12:34 AM
3 S. d! g( g# x" [! _1 B+ I9 y又係喎。對唔住我亂講野XD8 ?2 h1 Y6 |* D" x3 Z) D, I6 R8 z
不要 介意啦!講吓笑咋麻!! Y2 L5 x# y% k" c' Q8 t) R( o! l
6 a- j' M7 @) K0 @' D1 y' ~
# B: b* M7 g# Z) i& ]9 m5 b又黎人人皆醉我獨醒?
8 r2 m/ D! j+ \8 _* a咁清晰的肯定我傻左﹖咁我以後將傻就傻咯!
1 G, a5 F$ |7 X5 j. t" k直覺!相比天眼通仲靈N9 a, ? .../ U# J  T$ M8 G' p
goodnicelady 發表於 2010-7-6 07:35 PM
$ W! h6 n% l0 U) |姐姐 , 評電影拉~~
& I+ S; r! Z# R姐姐 , 評電影拉~~
$ i- Y% |. i: }% i# W5 f+ u迦樓羅女王 發表於 2010-7-6 07:37 PM
我都無收到你條link﹖點評呀﹖
我都無收到你條link﹖點評呀﹖
( ^6 y; D/ L1 U+ B8 Xgoodnicelady 發表於 2010-7-6 07:48 PM
: t( v. O# K) v/ F- rhttp://www.26fun.com/bbs/thread-231371-2-1.html. h  B; V, \3 H  \% F! X/ s9 i+ s
* W- a7 J( _# `1 l. J
http://www.26fun.com/bbs/thread-231371-2-1.html- N7 U& E8 e9 B" b) Q
#11: |. `4 A9 b  G9 I: Y% U. m0 u2 ?
迦樓羅女王 發表於 2010-7-6 07:51 PM
開唔到呀!傻豬!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。