<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Asurada129 at 2005-7-3 12:09 AM:
3 n" [: k' }4 d1 ~$ Q: ]
* t! ^. O" \7 [; y7 S甘點請你~~
$ N; \2 H. a  O- `, @; ?漫畫得唔得呀,呢樣我勁呀,我家有過3000本!
俾心機la~~!, y( O, X# a$ e4 d: O8 R
我都下左唔少苦功架!
Originally posted by singgeihot at 2005-7-3 12:10 AM:0 F( R' _1 V) E9 Q# k* n2 B+ f  f
邊度勁呢, 你肯問, 實有人呵住嚟理你
, W6 d* |% A6 h, B; v
遲d一定去問下, h; @+ y- o/ c5 T. h5 D
我都想學好d英文
俾心機la~~!
. \+ A% e' n: U0 _1 M+ T) O9 n. [我都下左唔少苦功架!
9 V. j- y& ~( f4 O" w
; i2 ^7 J! K( g. A6 D# J, W' }ok
Originally posted by michael86 at 2005-7-3 12:10 AM:
6 T  s: E% [+ f" F8 J! o' W% M
) c3 u( c$ e$ }9 X
LATER POST~
4 t5 Y5 [1 x$ M3 L7 B& j& ]4 ]" ~" _
7 Z- z! q4 Y# Q  g# h/ p. \佢o係西九龍表現完落左去底層買野~跟住就同佢超近...
2 A% T  f5 ?9 |. ~真人好鬼高好鬼瘦....
9 R* P7 o  ^+ x& C0 R有冇波~
Originally posted by william303 at 2005-7-3 12:10 AM:
5 {, d  n) C/ B9 i6 q7 L
( F; A" J+ Z8 L) b- W學左臭雀D野!
+ P9 A0 I  x! g! A4 S/ V1 \

7 M' X- P: @  q# R( Q跟你學

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by william303 at 2005-7-3 12:11 AM:: |9 J  T4 U" ?7 V' f0 r% G* p
& m% u) l" D8 S  A
漫畫得唔得呀,呢樣我勁呀,我家有過3000本!
! c! }% |( o. S. e  Y9 K
H-Comic ??
Originally posted by michael86 at 2005-7-3 12:09 AM:% T5 E+ w5 Y) E7 S
- J9 @& r+ i+ \2 P8 @# P0 S, x4 ]' M3 X

' t- k9 V: A1 `$ B好似外借左係咪...?
7 E7 q- G* r# b好似你甘~~~由sport外借去toy...之後再外借到aio...netmod
Originally posted by william303 at 2005-7-3 12:11 AM:, T3 i' q1 `, T8 R9 s* f7 ~
, k) d) J+ U$ b" B
漫畫得唔得呀,呢樣我勁呀,我家有過3000本!
# f) K, k- r5 g9 f% @: l" F
1 Y, ~: ~. H" T/ [9 K
) ^# K' u4 i0 c+ g6 {  r: n咁你仲唔寫幾篇介紹?!

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by michael86 at 2005-7-3 12:08 AM:, M. P% s2 _: g5 Y
9 f0 T( r* p3 M# y. @

) R# ^/ g6 {1 v) C9 Y- L9 MO係度賣廣告???
1 B5 o# R6 z# p: E
  \/ {3 n; k8 W! Y5 k係極度 hard sell 嗰隻
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。