<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by singgeihot at 2005-7-3 12:21 AM:
( \, ?0 _7 G) l2 L趁火打劫喇
0 X- ~, d* ?+ c/ V. ^

) g0 o2 w. {3 D/ E; i點打劫法
/ }1 F! N4 D6 X( J) j3 C3 a
/ u6 M9 k: F' Q4 L大家一齊做野啦
' U/ [# `7 y) X攞得就攞啦
creating post
Originally posted by srfqt1 at 2005-7-3 12:21 AM:# m0 k  o2 {" C, F* K
0 Y3 |: P- h& i" `

* [+ B$ w4 q0 O3 \2 g我唔識呀麻) I3 [0 m/ w' r, q. V# d' S
又唔想淨係上網copy and paste
. Y9 A: l/ m' h' N, z1 o; n' W2 f2 N
【飲食天地】 鼓勵 copy and paste d 正嘅食譜; I" H7 ?0 @/ Y. z8 o
請參照其他 member gogo 嘅 format
* p  c" w, \+ M" d0 g$ U佢今日加唔少
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by william303 at 2005-7-3 12:20 AM:* S9 X& s: W5 L2 f) j3 c. @! i; m

) o( U. V" ?! {5 y* K4 U% _咁大鑊??????????記者有料報道
) C; Q7 d, y: U+ B- t8 o) z' ~
駛唔駛我去報導???!?!
放心....我有信心有bro.做緊野~~~
Originally posted by srfqt1 at 2005-7-3 12:22 AM:) X) p" n9 i& V. X  i. [
8 b1 c6 y/ w* _. m. M% H

+ Z$ W! F. [  L( h點打劫法
, n! |; J8 d4 K# D" o# a' D3 g( I$ ?  \& l9 g
大家一齊做野啦0 J! \- z8 }& E
攞得就攞啦
$ t- z* k. x+ O: }1 W0 p
咁都得?????????
Originally posted by william303 at 2005-7-3 12:21 AM:
, Y4 G1 C' ?' I' B/ a4 e1 u) p0 v  W& b
' D# n* B+ C8 ^7 s9 _

, Y8 M& F5 X& T你中了聲東擊西! 旅遊版已經被火燒連營三百里…

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
我又要出街喇=.="$ ]8 f3 E" U0 m
88~大家.......
Originally posted by singgeihot at 2005-02-01 11:17:+ U! x# m7 ]( z& E/ c
$ e/ y- y& r' E0 G
: x; j  x: T: C' F9 V/ }/ \( `
無任歡迎, 我哋遲 d 会請埋十仔幫手
7 ^: |9 ~% Q2 p. Z
8 n: {5 E8 F' e9 m4 ]- }really thx thx ar
Originally posted by srfqt1 at 2005-7-3 12:22 AM:
5 _9 J- x& F% ?
. }3 k: `. G( J% h; F$ S& ?1 N* _; {: W6 F1 q% q
點打劫法
" o* k3 f* ?: h, x3 q8 A0 X
' B" }5 D" a7 w% ~大家一齊做野啦8 ?1 I2 |9 ]1 u2 N+ N  `- w8 {
攞得就攞啦
( J" m& i% j( q
* f% M* u5 j+ r攞景贈興呃呃 post
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。