<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
hi 左仔
~@@~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-20 04:41 PM:9 M8 N( U" m4 b
HI~ALL
) P3 s* `: k$ s0 c
hi,唔知乜左喇
Originally posted by tenmadio at 2005-8-20 16:42:
8 x, p% l+ t% [$ k8 p# _hi 左仔
3 T) x2 {4 L7 O: p7 B7 Chi~克
) j: Q& O$ v6 T唔知咩事,我上唔到icq,msn呀~.~
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 16:44:6 C, P( d* O# V; \9 s! U
# m# a+ \  J$ m6 l# `
hi,唔知乜左喇
1 L0 {7 s: D, B' O
比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比比
Originally posted by 左輪仔 at 8/20/2005 16:44:
5 }6 d8 b/ Q! D' s- n& s/ b$ s3 ~# g7 R5 S+ k* y$ G
hi~克( H# ~3 j% q7 |; H
唔知咩事,我上唔到icq,msn呀~.~
( h5 |( X# f6 A* m- W1 |
3 _- H. M! N& }/ s. ibut u r currently online wor ><
Originally posted by tenmadio at 2005-8-20 16:46:
* d! J& {$ E  s+ b' i
$ D: A& d8 r5 O; v2 C- K
3 z1 Y- W3 \8 ^but u r currently online wor ><
  r* ?  U  u- }/ p2 ?: e岩岩先上到咋@@"
突然hang機--"
返黎啦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 05:00 PM:
) _# a* J6 E- {' y返黎啦
3 `, b0 A7 i& A: B咁快@.@
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。