<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
haha
5 i: w$ d7 p1 f4 O* D' v原來我用錯左acc...
crap the best crap the best
Originally posted by 水火不容 at 2005-7-3 01:58 AM:: _# [& L7 X  b' q  H
各位好
" a/ c- B/ j' t7 R+ `; h點解我d 分冇哂ge?2 [9 O, G6 ]( i
重新開始過?
8 E4 J5 S7 d5 U' U1 a
hi, who are you?
Originally posted by michael86 at 2005-7-3 02:00 AM:
: f8 R9 o2 M3 l! y/ g6 P9 ^
  z; ~8 O6 f/ q2 {$ o8 v5 ^
& g/ x+ e% P/ U3 E5 ]好似o係度變左陌路人咁....
9 s9 ~% S% {4 _" N. K  Z
hm...點會ar...我地同伴係唔多(銀), 不過都唔會陌路人
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by johnwu at 2005-7-3 02:02 AM:
2 Z+ T  |! v/ ~/ `  u, R& f& u0 a( V7 x, f' t, A& N# a
點可能, 我吾蝦女member
7 r# Y6 L! p6 f8 n8 q9 F

& M& J& w0 R7 t+ [  s0 ?$ X4 b1 Z, ~
- i+ t4 x! m% B( R你最喜歡欺負人家o既
Originally posted by singgeihot at 2005-7-3 02:02 AM:* t3 Y1 {2 C3 i$ ^8 t: F
3 D  O) h; v4 \0 v+ t6 F# a

0 F$ T5 ^$ d( U你唔止水火不容.... 連分都不容
, g2 U  b& a5 P
係溶曬就真
Originally posted by johnwu at 2005-7-3 02:02 AM:
  Z0 K3 `& R, H* u$ g
9 s  z+ A) [0 M( ~( o  t( f: U點可能, 我吾蝦女member
9 }+ R3 p% Z& U( S7 B- s1 B& b- {: `/ |- v, Y/ {" v$ I
睇定 d 先啦
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by JCer at 2005-7-3 02:03 AM:! v7 r  w* I0 d! g
' {- V* g& A; |. P# t3 F
hm...點會ar...我地同伴係唔多(銀), 不過都唔會陌路人
$ @1 y" N7 x+ y: X
9 _5 \+ y' D1 z- X1 ^
呢個吹水版突然變得好陌生...for me..
Originally posted by vivienna at 2005-7-3 04:02 AM:
! w6 A* K: \& ?& t" t1 h0 N+ O$ Z) X3 G( @* Y* d6 o$ d9 T
蟹粉好落力﹐我一定會投你做特手!!!
  |7 e) C+ w/ y

- [9 r4 |1 E3 Z唔好搞我....
% Z% m/ C( ]3 _4 |留番俾華仔
牛扒=水火不容
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。